James Bond 50 – Celebrating five decades of James Bond

Det er atter igjen bevist at den som venter på noe godt, venter aldri forgjeves. Jeg er i dag glad for at jeg ikke heiv meg på kjøp av James Bond-filmene på blu-ray når de først dukket opp. Nå har jeg fått «lønn» for at jeg har vært avventende og sett det ann om det har vært snakk om å gi ut alle James Bond-filmene på blu-ray i en boks. Hittil har James Bond bare vært gitt ut samlet i boks på dvd. James Bond på dvd har jeg jo fra før, hver og en for seg. Med unntak av den siste filmen, Quantum of Solace som jeg har på blu-ray. Men nå er jeg i tillegg en stolt eier av James Bond 50 – Celebrating five decades of James Bond-boksen!

Den er fysisk mye mindre enn de gamle dvd-boksene, da filmene ikke kommer pakket hver for seg i et vanlig cover. Men for min del gjør det ingenting at boksen tar litt mindre plass i hylla her. Filmhyllene er nemlig overfylte for å si det pent. Nå begynner det å bli gankse lenge siden jeg så de gamle James Bond-filmene, meg har nok sett flere av dem opptil flere ganger iløpet av de 50 årene som James Bond har eksistert. Nå hadde jeg dog ikke kommet til verden enda når den første James Bond-filmen, Dr. No kom i 1962. Men nå har jeg for første gang mulighet til å nyte disse filmene med både høyere oppløsning og ikke minst bedre lyd! Det skal bli en fryd å se disse filmene på nytt igjen! Det er forøvrig satt av plass til James Bond-film nummer 23 i rekken, nemlig Skyfall som har premiere å norske kioner fredag 26. oktober! Det er ikke mer enn 3 uker til!

Men det kommer nok til å ta litt tid å komme seg igjennom alle 22 James Bond-filmene, ifølge boksen er innholdet på utrolige 47 timer! I tillegg kommer det over 120 timer med bonusmateriale! Så hvis det er noen som har lyst til å være med på å se de 22 James Bond-filmene på blu-ray i kronologisk rekkefølge sammen med meg, så er det bare å si ifra!

Her er en komplett oversikt over de 22 James Bond-filmene boksen inneholder:

Dr. No
From Russia With Love
Goldfinger
Thunderball
You Only Live Twice
On Her Majesty’s Secret Service
Diamonds Are Forever
Live and Let Die
The Man with the Golden Gun
The Spy Who Loved Me
Moonraker
For Your Eyes Only
Octopussy
A View to a Kill
The Living Daylights
Licence to Kill
GoldenEye
Tomorrow Never Dies
The World is Not Enough
Die Another Day
Casino Royale
Quantum of Solace

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/10/05/james-bond-50-celebrating-five-decades-of-james-bond/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.