Livsfarlig busskur på Hvaler

På første tur til Skjærhalden i dag, møtte dette synet meg ved tunnel vest, det vil si busstoppet ved Hvalertunnelen på Asmaløy. Dette er ett busskur i betong og jeg har aldri sett noen av disse være i en slik forfatning noen gang. De andre lettere busskurene utsettes stadig for hærverk, være seg ruteknusing, tagging og andre ødeleggelser. Men jeg hadde aldri trodd jeg skulle se denne typen i betong på god vei til å falle fra hverandre. Jeg regner med at et eller annet har kræsjet med busskuret, for det er vel ikke mulig at noen med menneskekraft skal ha fått til dette?

I den fatningen som dette busskuret var kl 12:30 i dag, var den rett og slett livsfarlig for alle som måtte befinne seg i nærheten av det. Hvis busskuret skulle falle sammen ville man nok blitt alvorlig skadet hvis man var i nærheten eller i værste fall i selve busskuret. Derfor valgte jeg å ringe til Borg Buss og fortelle i hvilken fatning busskuret var. Dermed kunne de ringe til rette vedkommende for å sikre busskuret. Når jeg returnerte fra Skjærhalden på tur nr 2, ca kl 14:40 var Mesta på stedet med en gravemaskin, og de hadde rett og slett revet hele busskuret. Betongelementene lå på bakken ved siden av, så om busskuret skulle monteres opp igjen eller om det kommer til å bli erstattet av ett nytt skur, vet jeg ikke. Men det ser jeg vel muligens på mandag, med mindre det tar lengre tid før busskuret er oppe igjen. Det er ihvertfall godt å vite at det livsfarlige busskuret ble tatt hånd om! God helg til dere alle! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/11/30/livsfarlig-busskur-pa-hvaler/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.