Som balsamen for sjelen ved Garz på Rügen

Jeg var på vei til et sted jeg hadde funnet med å studere satellittbilder på Google maps helt nede ved vannet øst for Garz på Rügen. Jeg hadde lagt merke til en liten båthavn, men det var til slutt ikke det som var mest interessant. Men jeg tok en tur innom båthavna først også. Men rett ved siden av var det en stor åpen plass hvor man kunne komme helt ned til vannet. Med gråvær og dramatiske skyer var det ganske fint motiv i seg selv. Jeg benyttet oppholdet mellom bygene til å ta litt bilder, både av stedet i seg selv og i mangelen av andre motiver, tok jeg litt bilder av bilen. Det virker ikke som jeg har gått lei av å ta bilder av den enda. Her var jeg faktisk flere timer, jeg satt mesteparten av tiden i bilen og så på utsikten, været, regnværet og leste litt nyheter på min iPad og sendte litt meldinger med dem hjemme.

Dette var rett og slett som balsam for sjelen å regne! Jeg hadde en low key tur ut til vannet som jeg trives veldig godt, det var utrolig flott utsikt og jeg kunne bare ta livet med ro og lade batteriene. Men jeg må si at det var en forferdelig vei ned til dette stedet. Jeg må innrømme at jeg vurderte sterkt underveis å gi meg og heller rygge tilbake. Men jeg holdt ut og angrer ikke et sekund på det i etterkant, for jeg fant et utrolig flott sted! Men det hadde vært mildt sagt litt styr hvis jeg hadde møtt en annen bil. Da måtte en av oss rygge ganske langt. Men det hadde man måttet ta på strak arm selvfølgelig. Tidligere på dagen hadde “to striper med betong” vært det værste jeg hadde vært borti når det gjelder veistandard. Her var det også to striper med vei å kjøre på, men det var nok ingen betong, mer en skogsvei, krøttersti eller hva man skal kalle det. Det var også såpass trangt et par steder at man måtte legge seg ganske godt over på den ene siden for ikke å skrape opp bilen på busker og kratt.

                                                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/11/11/som-balsamen-for-sjelen-ved-garz-pa-rugen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.