Puttesund bru

Jeg hadde ladet batteriene i kameraet og hadde tenkt meg en tur på Hvaler i dag for å ta noen bilder. Jeg må dog innrømme at det var nok litt sviktende motivasjon som var grunnen til at jeg snudde på Sand på Spjærøy. Men jeg tok et lite stopp på Kjøkøy for å ta noen bilder av Puttesund brua. Så kom jeg ikke helt tomhendt hjem ihvertfall! Tidligere når jeg har vært der og tatt bilder, så har jeg ikke hatt vidvinkel nok til å ta bilder av brua uten å få med strømledningene som henger «foran» brua. Men i dag var jeg utrustet med min Sigma 10-20 mm! Et objektiv jeg er utrolig glad i å leke meg med. Men man vrir og vrenger litt på perspektivene riktignok, men det synes jeg bare er gøy. Det er utrolig hva man klarer å få med på bildet når man bruker en 10 mm. Omregnet til brennvidden på et 135mm kamera (du vet, de som brukte film en gang i tiden) så tilsvarer det 15 mm. For meg som ikke hadde noe heftigere vidvinkel enn 24 mm den gangen, så er 15 mm VANNVITTIG gøy å jobbe med! Her er resultatet av dagens fotoshoot av Puttesund bru!

                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/09/19/puttesund-bru/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.