Det har gått bra med ryggen på jobben i dag

Selv om jeg regnet med at det ville gå bra på jobben i dag, var jeg allikevel litt spent på hvordan det ville gå. Men det har gått overraskende veldig bra! Har merket litt til ryggen nå og da, men det har vært som natt og dag i forhold til hvordan det var før jeg fikk den første kiropraktorbehandlingen på fredag! I morgen har jeg bare en kort vakt fra 5.30 til 9 før jeg skal til ny og kanskje siste kiropraktorbehandling hos Kiropraktorklinikken i Fredrikstad kl 11.30. De på Vesterøy var sikkert glade for å se meg tilbake på jobb igjen i dag, vel vitende om at alt ville gå på skinner! Det er nemlig en del rutiner og ting vi praktiserer som ikke nødvendigvis står skrevet i klartekst i skiftplanene. Og da er det jo ikke så lett for de som ikke har kjørt her ute før eller kanskje ikke gjør det så ofte.

Men det var deilig å være tilbake på jobben igjen! Ikke var det så fryktelig kaldt i morges heller med 10-11 kuldegrader her på Veum! Det er jo som mildt å regne mot de 28.8 kuldegradene jeg hadde her natt til lørdag! Skiftet gikk i grunn uten noen særlige overraskelser eller hendelser i dag, se bort fra at jeg ble hindret av «blåbussen» i morges da jeg var litt forsinket inn på bussterminalen. Jeg skal gå kl 7.30 mens «blåbussen» skal gå kl 7.35. Hvis jeg er litt forsinket så står «blåbussen» der allerede og er jeg uheldig har sjåføren tatt seg en tur inn på bussterminalen. Selv med tuting et par ganger var det ikke mye liv å se, se bort fra når det var ett minutt igjen til «blåbussens» avgang. Da dukket sjåføren opp og lurte på om det gikk greit å vente til hans avgang. Selvfølgelig, det er ikke noen vits at han skal ta en ekstra runde rundt bussterminalen for det ene minuttets skyld. Innen han hadde fått satt seg på plass i bussen og startet opp hadde det blitt enda mindre enn ett minutt også. Så 7.30-avgangen gikk ikke før kl 7.35 i dag. Men det var det ingen på bussterminalen som la merke til, jeg fikk nemlig ingen passasjerer utover.

Jeg har kjørt buss #136 i dag som ikke er skodd med piggdekk, og det resulterer litt mer spoling enn vi er vant til med våre egne busser som er skodd med piggdekk. Men det er ikke noe stort problem så lenge jeg kommer frem. Bussen har heldigvis sperre, så da er det bare å koble inn den hvis man skulle få problemer med å komme seg frem på vinterveiene på Hvaler!

Det var nok noen av ungdomsskoleelevene på Rød som fikk seg en liten overraskelse i dag. Det er veldig mange elever som står utenfor bussene og skravler med hverandre etter at de har vært inne med ryggsekken i bussen. I dag var det tydeligvis en del av de som skulle være med min buss (hvordan skal jeg kunne holde styr på hvem som skal være med og ikke, det kommer jo en buss til noen minutter etter at vi kjører kl 15) som ikke fulgte helt med på klokka. For når alle 3 bussene lukket igjen dørene og kjørte avsted, var det plutselig noen elever som fikk det veldig travelt med. De la på sprang og jeg stoppet rett borti gata for å slippe dem inn på bussen. Med en litt tørr  beskjed: «Det er kanskje greit å være i bussen når klokka er 15?»

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/01/13/det-har-gatt-bra-med-ryggen-pa-jobben-i-dag/

2 kommentarer

  • mats13 januar, 2010 kl 21:45

  hehe, klokka er grei og kunne ja, men du vet hvordan det blir:)
  Nydelige bilder, det må jeg si, blir liksom bare glad i vinteren:)

  • kak14 januar, 2010 kl 19:46
   Forfatter

  Skikkelig vinter er og blir veldig vakkert! Ikke noen tvil om det! Men hvis vi kunne hatt 5-10 kuldegrader og ikke 20-30 så hadde jeg vært fornøyd! 20-30 kuldegrader er bikkjekaldt! De 9 minusgradene vi hadde her på Veum i morges føltes jo ganske mildt ut i forhold! 🙂

  Det er forøvrig morsomt å ta bilder nede på Spjær flere ganger i løpet av den samme dagen. Bildene forandret seg ganske mye fra kl 12.38 til 14.37 til 15.22 i disse dager! 🙂

  Jeg var som du så på det ene bildet ute i litt «dyp» snø også! Var det forresten noen som så engelen i snøen?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.