Mye å gjøre på jobben i disse sykdomstider

Også neste uke skal jeg kjøre på Hvaler Diverse-planen, denne gangen tjenesteuke 2 som er primært kjøring til Onsøy vest og Torsnes. Men siden det er påske, er det noen dager som jeg har fri. Jeg kjører det samme skiftet mandag, tirsdag og onsdag. På onsdag er det egentlig lagt opp til ett delt skift med skolekjøring først, men siden det er skolefri blir det selvfølgelig ingen skolekjøring. Torsdag (skjærtorsdag) og fredag (langfredag) har jeg fri. På lørdag skal jeg kjøre lørdagsskiftet til Hvaler Diverse og i tillegg skal jeg kjøre nattbussen til Skjærhalden natt til søndag. På påskeaften starter dagen med vanlige lørdagsskift, men alle rutene avsluttes ved 15-16-tiden. Men nattbussene går som normalt. For mitt vedkommende vil det si at jeg skal kjøre 2 turer til Skjærhalden, kl 01:45 og kl 03:15. Søndag har jeg fri. Hvordan det blir på mandag og påfølgende uke vet jeg ikke enda. Det regner jeg med at jeg vet førstkommende onsdag.

Det var neste uke, nå litt om inneværende uke: I går kjørte jeg samme skoleskift før mitt skift, slik som jeg gjorde på mandag. I dag har jeg kjørt ett delt skift som starter med en skoletur fra Hollung/Begby til Skjærviken og via Sellebakk til Sarpsborg. Deretter startet en skoletur til Steinerskolen ved Årum Handel til Kongsten, Kråkerøy og Lisleby før man endte opp ved Steinerskolen. Den siste turen er fra Ombergveien og en runde på Hauge til Råbekken og Rekustad Skole. I det siste har denne skolekjøringen blitt kjørt med bussen med internnummer #93 og jeg må innrømme at jeg ble veldig glad over at jeg i dag isteden skulle bruke bussen med internnummer #104. Dette er en del nyere buss og er i en mye bedre stand enn #93. #93 brukes såvidt meg bekjent bare til skolekjøring, mens #104 går i fast rute og skolekjøring på Vesterøy. Begge bussene er manuelt giret. Det er på ingen måte den første gangen jeg kjører #104, men i dag benyttet jeg til å ta noen kjappe bilder av den på parkeringsplassen ved Østfoldhallen.

Etter endt skolekjøring var det bare å vente i 4 timer og 25 minutter før jeg skulle ha 3 ordinære turer til Kjøkøy-Tangen, Glombo-Langøya og Skjærhalden. Til disse 3 turene ble det som vanlig benyttet bussen med internnummer #117. Jeg har tatt bilder av denne bussen tidligere, men benyttet igjen anledningen til å ta noen kjappe bilder av bussen på Tangen i godværet vi har om dagen! Jeg har i dag også fått ett skift Moum-skift på lørdag ettermiddag og kveld. Skiftet starter med kjøring til Gressvik-Vikerkilen og Øyenkilen-Vikane. Etter lunsj avsluttes skiftet med de 4 siste turene med Glommaringen. Som dere sikkert skjønner, så har det blitt ganske mye jobbing den senere tid, men jeg har overhodet ingenting imot å jobbe en del når jeg trives så godt som jeg gjør! I tillegg til at jeg hjelper Borg Buss med å få kabalen til å gå opp i disse sykdomstider, blir det selvfølgelig også en del ekstra i lønningsposen! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/29/mye-a-gjore-pa-jobben-i-disse-sykdomstider/

2 kommentarer

  • Åsmund30 mars, 2007 kl 00:36

  Heisan. Jeg må nesten tillate meg korigere litt når det gjelder #104. Den går ikke fast på Vesterøy(bare nesten heldigvis), den er «fast» reservebuss. Bussene som går fast på Vesterøy er #108, #131, #132 og «141.Men når en av disse av en eller annen grunn må på verksted, er det nesten alltid #104 som blir satt inn som «vikar».

  • kak30 mars, 2007 kl 09:18
   Forfatter

  Takk for korrigeringen, Åsmund! Siden du bor på Vesterøy har du nok mye mer oversikt over hva som foregår der enn det jeg har! Siden Vesterøy er en egen skiftplan med oppmøte på Vesterøy, er jeg aldri borti Vesterøy-planen og bussene selv. Men jeg hadde fått inntrykk av at #104 gikk mye på Vesterøy, dog som reservebuss! 🙂

  Da er jeg på vei til jobb for å kjøre 3 turer til Skjærhalden og en tur til Begby-Moen og Torsnes! GOD HELG alle sammen! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.