Jeg er savnet på jobben

Og det må jeg jo innrømme er veldig hyggelig. Hvem hadde vel ikke syntes det? En kollega av meg på Vesterøy ringte i går og en annen gjorde det i dag. De lurer på hvordan det går med meg og nysgjerrig på når jeg kommer tilbake på jobb. Siden vi bare er tre sjåfører på Vesterøy, blir det en ganske tett og sammensveiset gjeng som passer ekstra godt på hverandre! Jeg er tilbake på jobb allerede i morgen, så det var ikke mange dagene jeg måtte holde meg hjemme før jeg var klar for å komme tilbake på jobb igjen! Da har jeg med andre ord vært hjemme fredag, mandag og tirsdag. I morgen har jeg en full dag fra kl 6.50 til 15.35, men på torsdag har jeg en kort dag fra kl 5.30 til 9. Da er jeg ferdig for dagen og skal bare til en kiropraktorbehandling hos Kiropraktorklinikken her i Fredrikstad kl 11.30!

Jeg vet ikke hvor mange flere behandlinger jeg trenger, men det kan isåfall ikke være mange. Jeg håper ihvertfall ikke det, på tanke på at det er ganske kronglete å få kommet seg fra jobben i kontortiden. I tillegg innrømmer jeg gjerne at jeg synes det er svinedyrt med 320 kroner for 15 minutter hos en kiropraktor. Men jeg tar selvfølgelig de behandlingene som må til for å løse problemet med låsingen i bekkenleddet på venstre side. Noe annet ville vel være ganske dumt. Så får vi håpe at det er lenge til neste gang jeg får problemer med ryggen igjen! Ingen liker selvfølgelig å være syk, men jeg liker ikke å være borte fra jobben heller. Jeg vet at jeg ikke har noen grunn til det, men jeg får litt dårlig samvittighet når jeg ikke er på jobben og gjør det jeg skal gjøre!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/01/12/jeg-er-savnet-pa-jobben/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.