Rubens Barrichello feirer 257 Grand Prix-starter i Tyrkia

Den gamle rekorden for antall Grand Prix-starter tilhører Riccardo Patrese og ble satt i 1993. Det er med andre ord en 15 år gammel rekord Rubens Barrichello overgår førstkommende søndag. Med Tyrkia Grand Prix til søndag har Rubens Barrichello deltatt i 257 Formel 1 Grand Prix-løp igjennom sin karriere. Det var i nettopp 1993 at Rubens Barrichello debuterte i Formel 1 på Sør-Afrika Grand Prix. Hans første seier ble Tyskland Grand Prix i 2000 og hans forløpig siste seier var Kina Grand Prix i 2004.

I løpet av de 256 løpene Rubens Barrichello hittil har kjørt har han vunnet 9 ganger, kvalifisert seg til pole 13 ganger, vært på podiet 61 ganger og notert den raskeste rundetiden 16 ganger. I sammenheng med Rubens Barrichello rekord på 257 Grand Prix-starter er hans Honda RA108 og hjelmen lakkert i en spesiell jubileumsdesign med tallet 257. Designet vil kun bli brukt under Tyrkia Grand Prix. Mer på formula1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/05/09/rubens-barrichello-feirer-257-grand-prix-starter-i-tyrkia/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.