Palmer Ort igjen – sydspissen av Rügen

Rett fra Ummanz gikk turen videre til Palmer Ort – sydspissen av Rügen. Et sted jeg besøkte for aller første gang tidligere samme uke. Jeg likte meg såpass godt der at jeg hadde lyst til å ta en ny tur. Men her var lørdag kveld i slutten av juni med godt vær gjeldende. For nå var det litt mer folk enn det var her på tirsdag. Først og fremst hadde bobilene inntatt plassen ved paviljongen, som jeg hadde håpet å kunne benytte meg av. Selv om det ikke satt noen i paviljongen der og da, hadde jeg ikke lyst til å sette meg der, helt opptil en av bobilene. Så da valgte jeg å kjøre bort dit som jeg hadde parkert første gangen og ruslet meg en liten tur. Men jeg måtte gå “tvers igjennom” campen til noen som hadde okkupert plassen helt nede mot stranda. Det lå forøvrig en liten båt fortøyd i vannkanten her som jeg tok noen bilder av.

Jeg rusla meg bare en liten tur på stranda og tok noen få bilder før jeg returnerte til bilen. Jeg benyttet anledningen til å ta noen bilder av “to spor i betong” veien som går ned til Palmer Ort. Den er i grunn veldig god å kjøre på. Den siste biten fra den første parkeringsplassen man kommer til og bort til paviljongen og der jeg har parkert de to gangene jeg har vært ved Palmer Ort derimot, den er rett og slett grusom. Jeg vet at det er mulig å kjøre den andre veien, kanskje prøve den neste gang, så slipper man å sitte med hjertet i halsen mens man navigerer seg frem mellom de store hullene i veien. Det ble med andre ord en mye kortere tur til Palmer Ort denne gangen, på tirsdag hadde jeg tilbragt 4,5 time her. Men da var det nesten tomt for folk og jeg fikk boltre meg som jeg ville der jeg ville. Neste gang bør jeg ha med en eller annen form for campingstol i bilen, så kan jeg slå meg ned hvor som helst og nyte været og utsikten!

En lørdag uten de helt store krumspringene og en biltur på 103 kilometer med et gjennomsnittlig dieselforbruk på 0,48 liter per mil. Jeg gikk 2.916 skritt denne dagen.

Mer om Palmer Ort – sydspissen av Rügen her:

Palmer Ort – sydspissen av Rügen (22.12.18)

                         

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/12/23/palmer-ort-igjen-sydspissen-av-rugen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.