Böda sand på Öland

Ikke planlagt, men det ble en liten tur innom Böda sand også. En badestrand som mange kanskje kjenner via tv-serien Böda Camping som har gått på TV. Jeg har også snublet innom en episode eller to i løpet av årene som har gått. Etter hva jeg kan skjønne, har det totalt blitt fire sesonger av tv-serien Böda Camping. Den første ble sendt i 2010 og den siste i 2014. Med tanke på hvor surt det var på Öland første påskedag, så var det rimelig folketomt på Böda sand denne dagen. Det var noen håndverkere som jobbet litt for å gjøre ting klart til neste badesesong, men ellers var det bare en og annen skarve turgåer. Men jeg synes det allikevel var artig å ta en tur innom og se hvordan det så ut, noe jeg bare har sett på en episode eller to i denne tv-serien. Man kan også trygt si at stranda på Böda sand trenger en real omgang med vedlikehold før den kan ta imot badegjestene i 2018-sesongen! Lasse’s väderstation er genial da! Ikke ulik den du også finner ved Lindesnes fyr! Der kaller de det for Metrologisk stein!

                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/06/16/boda-sand-pa-oland/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.