Ny XXL-butikk i Dikeveien

XXL har i dag åpnet Norges nest største sportsvarehus i Dikeveien i dag kl 07.00! De hadde i den sammenheng en rekke åpningstilbud selvfølgelig. Men etter å ha bladd igjennom tilbudskatalogen dems på internett, var det vel ikke nødvendigvis så veldig mye interessant for min del. Jeg var veldig spent på om de kom til å ha tilbud på kikkerten jeg kjøpte for et par uker tilbake, men det hadde de ikke. Men de hadde tilbud på en liten kompaktkikkert på 12×25 fra BSA til 49 kroner. Ikke det at jeg fant den, men jeg lette ikke etter den heller. Men de hadde et partivaresalg på Viking Kadett gummistøvler til bare 10,- kroner paret, men de hadde bare 200 par i butikken i Fredrikstad og hadde satt en begrensning på 2 par per kunde.

Men jeg regnet med at disse 200 parene ville våre blåst rimelig fort etter at de åpnet dørene kl 07.00 i morges, og jeg regnet med at det ville være et forferdelig kaos. Så det var liksom ikke så veldig viktig for min del, men hvis jeg hadde hatt mulighet til å kjøpet et par Viking Kadett gummistøvler til 10,- kroner, hadde jeg selvfølgelig tatt med meg et par. Det hadde jo vært dumt å ikke benytte seg av dette tilbudet. Vanlig pris på disse gummistøvlene er 249 kroner på XXL og jeg ga vel 149 kroner for mitt par for et par år tilbake. Veldig kjekke, praktiske og ikke minst klassiske gumistøvler for hverdagsbruk. Det er forøvrig de gummistøvlene jeg brukte som en del av utkledningen min som fisker/sjømann under utkledningfesten i København for 2 år siden.

I butikken snakket de om at det hadde begynt å stille folk seg i kø utenfor inngangen allerede kl 3 i natt, men ifølge f-b.no skjedde ikke det før kl 4.50 i morges. Men hvem stiller seg i kø før kl 5 om morgenen for å sikre seg noen tilbud? Ganske mange tydeligvis, for det var opp mot 1.000 personer i kø ved åpningen kl 7.00 i morges! Men jeg for min del var ikke innom butikken før mange timer senere, nærmere kl 14 tenker jeg. Og det var fortsatt forferdelig mye folk i butikken, og det var rimelig fullt på parkeringsplassen utenfor. Å stå i kø for å kjøpe noe her var helt uaktuelt. Jeg hadde ikke noen store planer om å kjøpe noe allikevel. Med unntak av noen få tilbud som kun var tilgjengelig i Fredrikstad (Viking Kadett gummistøvler f.eks) var alle de andre tilbudene også tilgjengelig i butikken til XXL på Stopp.

Jeg for min del benyttet meg av den 30 dagers prisgarantien XXL har. Det vil si at hvis de setter ned prisen på en vare du har kjøpt innen 30 dager, kan du komme innom butikken og få tilbake mellomlegget. Jeg kjøpte meg en kniv til 399 kroner for 1,5 uke siden, og den selger de nå for 199 kroner, så da fikk jeg tilbake 200 kroner. Men det ordnet jeg på XXL Stopp, for å slippe å stå i de lange køene som var i Dikeveien! Det var ikke noen tvil om at den nye butikken til XXL i Dikeveien er stor, og utvalget er sikkert deretter også selvfølgelig. Men hvem av disse to butikkene jeg kommer til å bruke fremover er sikkert mest avhengig hvor jeg er eller er på vei. Jeg har brukt XXL-butikken på Stopp en del og er veldig fornøyd med den butikken.

Jeg tok meg forresten også en tur innom konkurrenten Gmax i Dikeveien når jeg først var i nærheten for å se om det var noe særlig trafikk der. Men akkurat denne dagen med åpningtilbud på Norges nest største sportsvarehus, var det ikke mange kundene innom Gmax. Men det er kanskje ikke så rart. Men når etterdønningene av denne åpningen har lagt seg, så vil det sikkert utjevne seg litt, men det er ikke noen tvil om at Gmax har fått en enorm konkurrent i nye XXL i Dikeveien!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2013/09/05/ny-xxl-butikk-i-dikeveien/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.