Bovbjerg fyr i Danmark

Siden jeg «bare» rakk Hanstholm festning på første dag med bunkertur i Danmark, fortsatte jeg bare der jeg glapp med de planlagte fotostoppene sydover i Danmark. Dermed ble første stopp Bovbjerg fyr etter en biltur på overkant av 2,5 time. Bovbjerg fyr ligger på vestkysten ved Ferring i Lemvig kommune. På veien passerte jeg Fjerritslev, Thisted og kjørte over Oddesund istedenfor å ta ferge fra Agger til Thyborøn. Alltid kurant å slippe å styre med ferge, spør du meg. Men ved Oddesund bro var det varslet at brua ville bli stengt kl 20 den kvelden pga vedlikehold. Så da var det greit å komme seg tilbake over brua før den tid, ellers hadde jeg selvfølgelig mulighet til å ta nevnte ferge.

Bovbjerg fyr er bygget i perioden 1876-1877 og ble tent første gang 30. desember 1877. Fyrets høyde (over havet) er på 62 meter, men selve fyrtårnet er bare på 26 meter. Fyret har to hvite blink hvert 10. sekund og lyskilden har blitt skiftet ut flere ganger. Men fyret har fortsatt sin originale Fresnel-linse fra 1877. Det er i åpningstiden mulighet for å gå inn i selve fyrtårnet og gå de 93 trinnene opp til utsiktsbalkongen. Inngangen koster 20 kroner for voksne, og man betaler enten ved inngangen eller inne i kafèen som ligger i bygget inntil. Jeg hadde ikke mynt på meg, så jeg betalte i kafèen. Og jeg skal love dere at det blåste friskt på toppen av Bovbjerg fyr denne dagen! Selve fyrlyset befinner seg 62 meter over havet, jeg for min del var vel en meter eller to under det på balkongen. Du har mildt sagt en gasnke fin utsikt oppe fra Bovbjerg fyr. Men det er nok enda litt hyggeligere om det ikke blåser så mye. Men når blåser det egentlig ikke i Danmark?

Det virker forøvrig ut til å være standard å finne tysk betong ved fyrene jeg besøker for tiden! For her fant jeg også litt rester av tysk betong fra andre verdenskrig! Man finner fundamentet etter et radaranlegg like i nærheten av Bovbjerg fyr! Radaren som har stått på dette fundamentet var av typen FuMo 214, som er en tysk luftvarslings- og ildledningsradar for luftvern. Den hadde en rekkevidde på 70 kilometer forvarsling, men ved ildledning måtte man ha målet på ca 50 kilometers rekkevidde for å få en nogenlunde nøyaktig peiling. Nøyaktigheten ved ildledning var +/- 15 meter. Radaren ble produsert i rundt 1500 eksemplarer. Det har også stått en FuMo 5 marineradar borte ved selve fyret. Men her ser man bare noen små rester igjen i dag.

I tillegg en bunker like ved radarfundamentet og borte ved selve fyret. I tillegg ser man restene av en brakke, hvor man i dag bare ser restene av grunnmuren. Jeg var på forhånd ikke klar over at jeg ville finne rester etter andre verdenskrig her også. Men jeg synes alltid det er en hyggelig overraskelse! Selv om det ikke var så mye, så gjør det det ekstra interessant å besøke disse fyrene! Når jeg gjorde litt research i forkant av Danmark-turen, så prøvde jeg på bakgrunn av informasjon på nett å finne noen interessante militærhistoriske anlegg og noen fyr i nærheten av disse og/eller på vei til/fra disse anleggene. I tillegg til militærhistoriske anlegg, synes jeg det er veldig fascinerende med disse fyrene langs kysten. De er også veldig fotogene, spør du meg.

I tillegg tok jeg litt bilder av det danskene kaller en klit, eller sanddyne som vi kaller det i Norge, rett ved fyret. En sanddyne betegner i naturen en rygg eller haug av sand som flyttes av vind eller som er avstatt av strømmende vann. I Norge finnes det sanddyner blant annet på Jæren og i Røros-traktene. I Danmark finnes de mer eller mindre langs hele kysten mot Nordsjøen. Ved Bovbjerg fyr er det også mulighet til å komme seg ned til stranda oppe fra klit’en ved å enten gå ned via «tauet» eller via en noe mer behagelig trapp. Det blåste såpass denne dagen at jeg droppa turen ned til stranda. Ellers hadde det sikkert vært en fin tur.

                                                                                                                                       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/08/22/bovbjerg-fyr-i-danmark/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.