Ny tur til Høytorp fort

For 2,5 uke siden besøkte jeg Høytorp fort i Mysen på nytt. Man kan trygt si at jeg utnyttet all den fritiden og oppholdsværet som var før jeg begynte å jobbe igjen maksimalt. I tillegg til å ta noen nye bilder av reduiten, eller det «indre fort» om du vil, så utforsket jeg også ting jeg ikke hadde sett før, deriblant vestre høyde. Selv om jeg nå har utforsket ganske mye av Høytorp fort, er det sikkert enda mer som jeg ikke har fått med meg. Og siden dagene blir lengre og lengre om dagen, så blir det enda mer tid til å ta bilder. Det er spesielt nyttig nå som jeg har  begynt å jobbe igjen.

Uansett når jeg har vært på Høytorp fort, så møter jeg en del turgåere. Så det virker som Høytorp fort er et ganske populært turområde! Om vinteren anlegges det også skiløyper, er det ikke snø lager de den selv! Jeg ser forøvrig frem til en del aktivitet på Høytorp fort i tiden fremover! Først ut er vårdagene i slutten av måneden, så kommer blant annet Høytorptreffet i august! Ihvertfall Høytorptreffet i august er noe jeg må prøve å få med meg! Da er det flere dager med aktiviteter, omvisninger, grilling og kolonnekjøring med gamle militære kjøretøy! Hvis man har det minste lite interesse for gamle fort og militære kjøretøyer, er dette noe man burde få med seg! Sees vi?

                                                                                                                                             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/04/14/ny-tur-til-hoytorp-fort/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.