Lange Flate Ballær til Las Vegas

Lange Flate Ballær 2 går en seiersgang på kino i disse dager. Etter en måned hadde 258.000 sett den andre filmen om fotballgutta fra Fredrikstad. Det er like mange som så den første Lange Flate Ballær i løpet av ett helt år. Det er derfor en tredje Lange Flate Ballær-film under planlegging i disse dager. Denne gangen skal fotballgutta til Las Vegas. Filminnspillingen skal ifølge Harald Zwart en gang til neste år.

Utgangspunktet for den tredje filmen er at Petter og Laila er moden for bryllup. Det eneste problemet er at Petter har vært gift før, noe Laila ikke vet noe om. Med ett tradisjonelt norsk bryllup vil dette nødvendigvis komme frem. Laila kunne godt tenke seg ett bryllup i Las Vegas, noe Petter ikke har råd til. Dermed kommer Kais utrolig evne til å beregne volum og mengde ved ett raskt blikk bli redningen. Petter får ideen om å dra til Las Vegas for å tjene penger på Kais talent. Han overtaler Edgar til å satse det Ed-garasjen har satt til side av skattetrekk og moms med lovnad om at han vil få det mangledobbelte tilbake. Men fotballgutta fra Fredrikstad kommer nok til å møte mange utfordringer når de kommer til Las Vegas.

Finansieringen av film nummer tre er ikke på plass enda, men overskuddet fra film nummer to kommer blant annet til å bli brukt til dette. I film nummer to var Don Johnson en sentral figur og Harald Zwart utelukker ikke flere stjernespekkede gjesteopptredener i den tredje filmen. Jeg likte den første Lange Flate Ballær veldig godt, jeg fikk gåsehud når Apoptygma Berzerk ble spilt når de enrer fotballarenaen. Den andre filmen har jeg ikke sett enda, men så fort den dukker opp på dvd skal jeg nok sikre meg en kopi! Jeg opplevde dog trafikkaoset som ble skapt under filminnspillingen av Lange Flate Ballær 2 på Fredrikstad-brua. Mer på vg.no og f-b.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/17/lange-flate-ballar-til-las-vegas/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.