Ravi & Lange Flate Ballær

Noe musikk er verdt å kjøpe, noe er ikke. Ravi er absolutt musikk som er verdt å kjøpe. Derfor har jeg idag bestilt «Kjøpr gitar» og «Den nye arbæidsdagn» fra cdon.com! Har idag sett at VG har gitt det nye albumet («Kjøpr gitar») terningkast 5 og at Dagbladet var litt mer lunkne og ga bare terningkast 3. Sistnevnte likte blant annet ikke «Neste såmr», jeg synes derimot at den sangen er utrolig kul! Kanskje ikke helt på høyde med «Tsjeriåu», men allikevel veldig bra, synes nå jeg! «Den nye arbæidsdagn» tok jeg med fordi den bare kostet 79 kroner, og fordi den som sagt er så absolutt verdt å bruke penger på. Har hørt mye på albumet siden det kom i fjor, men har vært som mp3 ja!

Jeg har idag også benyttet anledningen til å bestille filmen «Lange Flate Ballær» som har release idag. Jeg er nok ikke blant de mange tusen som allerede har sett filmen på kino, da jeg liker helst å se filmene hjemme på dvd. Både av hensyn til pris og fordi jeg liker friheten med å se filmen i min egen stue, i min egen sofa, med min eget stereoanlegg og ikke minst med mitt eget godteri og brus hentet fra mitt eget kjøleskap! Jeg har bare sett noen trailere hittil av filmen, og det ser veldig lovende ut. Bare det at Vivi Haug er med i filmen er en god grunn til å kjøpe og kjøpe! Og neida, jeg har nok kjent til Vivi Haug mye lengre enn dere som ble kjent med henne via VG-reklamen! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/30/ravi-lange-flate-ballaer/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.