Strålende fornøyd med Nokia 6300

Nå har jeg hatt min nye Nokia 6300 ett par ukers tid, og jeg må konkludere med at jeg er strålende fornøyd med med min nye mobiltelefon! På forhånd var jeg litt skeptisk til batteriet på Nokia 6300, siden den har samme batteri som min gamle Nokia 6125. Nokia 6125’en måtte jeg lade annenhver dag, men min nye Nokia 6300 lader holder 4 dager på hver opplading. Det vil jo si at Nokia 6300 er utrolig mye bedre på strømsparing enn det Nokia 6125 er. Med den mye større og mer høyoppløselige skjermen hadde jeg nesten trodd at den ikke ville være mer strømsparende, men der tok jeg grundig feil.

Allerede før jeg kjøpte mobiltelefonen var jeg imponert over den store skjermen med en oppløsning på 240 x 320 pixler og med 16,7 millioner farger. Etter å ha brukt den ett par ukers tid må jeg si at det er utrolig deilig å bruke en så høyoppløselig skjerm. Nokia 6300 er dog ikke like lett å skrive tekstmeldinger på som min gamle Nokia 6300. Det er på ingen måte knotete eller vanskelig, det er bare det at Nokia 6125 er utrolig fin å skrive tekstmeldinger på. Det er forøvrig utrolig praktisk at Nokia 6300 fortsetter å blinke blått på hver side av mobiltelefonen når du har fått en tekstmelding helt til du har lest tekstmeldingen. Når jeg er hjemme står alltid mobiltelefonen stående i en egen «fluktstol» på skrivebordet, og hvis jeg mottar en tekstmelding når jeg er ett annet sted i huset og ikke hører at jeg har mottatt en tekstmelding, har det tidligere kunnet ta opptil flere timer før jeg oppdager at jeg har mottatt en tekstmelding. Nå vil jeg ganske fort bli påminnet om dette fordi mobiltelefonen står og blinker blått! Hvis man derimot synes dette er noe forbanna hærk, er det ikke noe problem å slå av denne funksjonen på mobiltelefonen!

Dette er nok første gang jeg har kjøpt en mobiltelefon så kjapt etter en lansering, og forløpig har jeg ikke sett noen andre med denne mobiltelefonen. Men jeg går ut ifra at dette kommer til å bli en stor salgssuksess for Nokia, og at den vil bli allemannseie iløpet av kort tid. Nokia 6300 ligger på omlag 2.100 kroner uten abonnement og selges for 1 krone med abonnement. Det er i grunn helt utrolig at Nokia har kommet med en slik designtelefon i rustfritt stål med så bra spesifikasjoner til denne overkommerlige prisen!

Jeg er også strålende fornøyd med valget av min Samsonite mobiltelefontaske som jeg har i beltet. Mobiltelefonen ligger selvfølgelig mye mer beskyttet i denne tasken enn når jeg hadde den i bukselomma. I tillegg er det overhodet ikke noen tvil om hvor jeg har mobiltelefonen. Uansett om jeg står oppreist eller sitter i bussen legger jeg knapt merke til at jeg har den der. Før når jeg hadde mobiltelefonen i venstre bukselomme kunne det noen ganger bli litt forstyrrelser når jeg brukte min Jabra BT500v på høyre øre, men nå har jeg sørget for å ha Samsonite-taska på høyre side av kroppen! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/14/stralende-fornoyd-med-nokia-6300/

3 kommentarer

  • anonym16 mars, 2008 kl 23:40

  hehe vil helst holde meg anonym!…
  men uansett jeg er HELT enig med deg at Nokia 6300 er en fantastisk mobil telefon!..
  Anbefaler at andre kjøper den 🙂

  • kak18 mars, 2008 kl 00:08
   Forfatter

  På tanke på hvor mange som faktisk kjøper Nokia 6300, så er det nok en rimelig stor sjanse for at det faktisk er en veldig bra telefon! 🙂

  Jeg har nå snart hatt min i ett år!

  • arild23 august, 2010 kl 21:18

  hei,

  du har vel ikke tilfeldigvis fortsatt den gamle nokia 6125 liggende?

  displayet har tatt kvelden og vil bruke den som deletelefon.

  det er jo 2-3 år siden ditt innlegg, men tar en sjangs.

  Arild

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.