Lett blanding denne uka

Denne uka kjører jeg ett par skift på Diverse-planen, ett skift på Onsøy vest-, Skjærhalden- og Hvaler Diverse-planen. I dag startet jeg dagen med 6 ordinære ruteturer til Moum, Glombo-Langøya, Lisleby, Skjærviken og Lundheim-Begby. På de første turene og spesielt den første turen merket jeg at det hadde vært skoleferie. Det var 5 passasjerer som fylte opp sine månedskort på den første turen, og totalt sett ble det fylt opp 8 månedskort i dag. Mellom 11:25 og 12:30 hadde jeg pause i garasjen, som jeg benyttet til å få fylt opp resten av ukeplanen min. Før påske hadde jeg bare fått tildelt kjøring tirsdag og fredag denne uka, men nå har jeg kjøring onsdag, torsdag og lørdag også. Etter pausen var det skolekjøring fra Borge Ungdomsskole til Torsnes og 2 turer fra Gaustad Ungdomsskole til Engelsviken og Saltnes-Huseby-Mossik.

I morgen skal jeg kjøre ett skift fra Onsøy vest-planen som starter kl 5:00, det vil si at jeg må ut av senga kl 4:10 i morgen tidlig. Skiftet består av 3 turer til Saltnes-Tomb og 2 turer til Engelsviken-Skjæløy. Deretter har jeg ett opphold på 2 timer og 40 minutter før jeg skal kjøre 2 skoleturer fra Gaustad Ungdomsskole til Engelsviken og Saltnes-Huseby-Mossik. Torsdag skal jeg kjøre ett skift jeg har kjørt mange ganger, ett skift fra Hvaler Diverse-planen som starter med skolekjøring fra Begby til Skjærviken-Esso(Sellebakk) og Sarpsborg. Deretter kjøres det en skoletur til Steinerskolen som starter ved Årum Handel. Den siste turen er en tur fra Omberg på Hauge til Rekustad Skole. Deretter har jeg en pause på 4 timer og 25 minutter før jeg skal kjøre en tur til Kjøkøy-Tangen, Glombo-Langøya og Tangen-Skjærhalden.

Fredag skal jeg også kjøre ett skift jeg har kjørt mange ganger før, ett skift som starter kl 10:35 og er ferdig kl 18:15. Dette skiftet består av 3 turer til Engelsviken-Skjæløy og 2 turer til Saltnes-Tomb. Lørdagens skift kjører jeg vel for 3. gang, ett nattbusskift på Skjærhalden-planen som starter kl 19:15. Etter å ha kjørt Lisleby og Fredrikstad-Gluppe x antall ganger avslutter jeg den ordinære rutekjøringen med en tur til Skjærhalden. Når jeg kommer tilbake til Fredrikstad skal jeg over til garasjen for å fylle diesel og vaske bussen utvendig. Så har jeg pause i 1 time og 10 minutter før jeg skal kjøre 2 nattbussturer til Skjærhalden. Den første kl 1:45 og den andre kl 3:15. Kl 4:45 søndag morgen kan jeg vende nesa hjemover igjen. Søndag har jeg lagt opp til å ha fri, siden jeg er ferdig så langt inn i søndagen.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/10/lett-blanding-denne-uka/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.