Elektrisk stemning på Tangen

Aller siste stopp ble Tangen på Kråkerøy. Det vil si det gamle fergeleiet som var forbindelsen til Hvaler før fastlandsveien kom. I dag er det badestrand og et populært sted om sommeren. Det har så lenge jeg kan huske vært «kro» eller et spisested der nede. De siste årene er det Kebab House som har tatt over driften. Men det er tydeligvis ikke drift hele året, og det har jeg ingen problemer med å forstå. Det er nok alt annet enn et stort marked for noe slikt ute på Tangen året rundt. Det skal  tross alt være litt omsetning for at det skal være lønnsomt. Solnedgangen var utrolig fargerik og fin denne kvelden, og det ble noen bilder av strømmastene på Tangen. Dette er såvidt jeg kan skjønne strømforbindelsen til Hvaler.

                        

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/12/21/elektrisk-stemning-pa-tangen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.