Over en måned uten busskjøring

Nå har jeg faktisk ikke kjørt buss siden onsdag 11. mai. Men jeg har vært på jobb dag, har ikke vært sjuk. Men de siste ukene har jeg holdt på med modultester igjen. Dette var den siste modultesten (modul 3) for «massene». Men selv om alle våre bussjåfører som var med fra starten av i september i fjor, er vi ikke ferdig med modulene av den grunn. For nå som vi er ferdig med brorparten av sjåførene, starter vi opp med de som har blitt ansatt etter at vi startet opp med modulene. Siden sjåførene igjennom dette kompetanseløftet for å hente ut pengene, er dette en evig runddans. Men det blir jo i en helt annen skala enn hittil, naturlig nok. De siste ukene har jeg med andre ord sittet i kjelleren på Institutt for journalistikk i Nabbetorpveien.

Arbeidsdagen med modulene består av at jeg møter på anlegget til BorgBuss under Fredrikstadbrua kl 8 om morgenen for å hente påmeldingslista og så bort til Institutt for journalistikk for å klargjøre til første pulje kl 9.00. Resten av dagen blir å legge inn testene til de som kommer, hjelpe til underveis hvis det skulle være spørsmål, lagre resultater, skrive ut resultater, fjerne testene fra bussjåførene etterhvert som de er ferdige. Dette gjøres x antall ganger per dag til vi er ferdig med alle puljene. Vi har hatt puljer kl 09:00, 10:30, 12:00, 13:30, 15:00, 16:30 og 18:00. Lunsjen har vi tatt en eller annen gang i mellom slagene, som regel før kl 12.00. Men nå har vi altså låst døra for siste gang på Institutt for journalistikk. Siden det er snakk om mye færre sjåfører fremover, så skal vi nok klare å avlegge modultestene «internt».

I dag var min siste arbeidsdag før helga, og det ble en «kontordag» som ble brukt til møtevirksomhet. Jeg hadde egentlig regnet med at jeg skulle kjøre buss idag, men ble kalt inn til dette møtet for en ukes tid siden vel. Klokka 15:45 i dag tok jeg derfor helga, nærmere bestemt ferie faktisk. Det overrasker sikkert ingen når jeg sier at jeg skal kjøre på Vesterøy i sommer, og i den sammenheng har jeg tatt på meg kjøringen på Vesterøy i hele sommer (på sommerplanen, når skolen har ferie). Det vil si at jeg har sagt ifra meg ferien i august, og min første mulighet til å ta ut ferie vil isåfall være i begynnelsen av september. Jeg bestemte meg derfor på sparket forrige mandag å ta ut litt ferie før skoleferien begynner. Jeg tok derfor ut ferie fra mandag 6. juni til og med søndag 19. juni! Jeg var egentlig satt opp med kjøring på pinseaften (11. juni), så da slipper jeg det også. Og siden mandag 13. juni (2. pinsedag) er en rød dag og ville vært en fridag for meg uansett, får jeg «tilbakeført» en fridag. Den plasserte jeg ganske kjapt på fredag 3. juni, så da skal jeg ikke tilbake på jobb igjen før mandag 20. juni! Deilig? Så absolutt!

Jeg har dog ikke lagt noen spesielle planer for denne ferien, men blir vel kanskje noen småturer hit og dit, bruke tid sammen med venner og kanskje også besøke de som bor litt lengre unna. Når jeg kom hjem etter kontordagen i dag, hadde jeg overhodet ikke lyst til å lage meg noe mat, så det ble utsatt til det lengste. Før jeg rett og slett tok meg en tur ut, en tur innom Elkjøp Megastore og Europris PLUSS før jeg endte opp på Elias for å kjøpe meg noe å spise! Det er ikke ofte jeg kjøper meg mat ute, men i dag var det fryktelig godt! Når jeg først er på Elias blir det som regel alltid til at jeg kjøper meg hamburger! Men jeg må innrømme at jeg var litt spent på om den var like god som den har vært tidligere idag. Hvorfor? Fordi «Elias» har solgt til nye eiere og pizzaen dems har både blitt dyrere og dårligere. Foreldrene mine har derfor etter så mange år valgt å vrake Elias til fordel for Johnnys pizza på Lisleby! Når maten blir både dårligere OG dyrere, da har man ikke mye lyst til å fortsette å kjøpe maten dems!

Så jeg var derfor litt spent på om min 250 grams cheese/baconburger med chips ville være så bra som den har pleid å være. Jeg ble faktisk veldig positivt overrasket når maten kom på bordet, fordi de hadde bytta ut «pommes stripes» med ordentlig «rugla chips»! Både chipsen og hamburgeren smakte faktisk veldig bra, akkurat som den har pleid å gjøre! Så da går det fortatt å stikke innom Elias for å spise hamburger ihvertfall, selv om pizzaen på ingen måte er «den gamle gode» som vi har vært vant til igjennom så mange år! Men det er fryktelig lenge mellom hver gang jeg stikker innom Elias for å kjøpe meg hamburger, det er faktisk første gang etter at de skiftet eier, og det begynner jo å bli rimelig lenge siden nå. Men vær så snill, ikke spør meg NÅR det skjedde. Det husker jeg ikke!

For de av dere som leste innlegget «Hyggelig tur på byen med kollegaer» og fikk seg en god latter, fikk med seg at jeg bare på æsj hadde lagt ut en masse bilder av Converse fordi jeg hadde vennskapelig hadde blitt litt mobbet for nettopp det! Så da fortsetter jeg med det i dette innlegget. Så da tar vi rett og slett de Converse-skoene jeg har brukt siden forrige innlegg, pluss at jeg faktisk har tatt noen «illustrasjonsbilder» i dag da. Jaggu får dere et bilde av hamburgeren på Elias også. Spennende ikke sant? Hehe, det kan jeg tenke meg ja. Men dere får være overbærende med meg! Jeg er sikkert ikke den enste som både liker Converse, nærmere bestemt har dilla på Converse og i tillegg er glad i å ta bilder. Dere skulle bare visst hvor mye bilder jeg tar i løpet av en uke. Det er heldigvis bare noe av det som blir publisert her.

Nå har de forøvrig åpnet «gjesteparkeringen» på garasjeanlegget vårt igjen. Det som de skulle gjøre denne gangen var å nummerere de «ytre» plassene ut mot kanten og asfaltere oppkjørselen til parkeringen. Det er ihvertfall det jeg har fått med meg. Nå ser det ut til at det bare er å parkere «fritt» igjen. Det vil si, jeg regner med at de nummererte plassene skal leies ut til de som vil ha en fast plass, mens alle plassene i «midten» er gjesteparkeringer som alle kan benytte seg av. Dette har jo økt parkeringskapasiteten vår betraktelig, men er spent på hvor mange gjesteparkeringer det faktisk blir igjen til gjestene, etter at alle fastboende har fått parkert sine biler. Det er jo ikke uvanlig at man har to biler i dag, og da er det nok ikke alle som har kjøpt/leid en plass til begge bilene.

Jeg starter først med noen bilder av dagens «røde» Converse, t-trøye og ikke minst min Swiss Legend-klokke:

                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/06/01/over-en-maned-uten-busskjoring/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • manuel1 juni, 2011 kl 23:36

  veldig fin bilder og liker sko

  • kak1 juni, 2011 kl 23:40
   Forfatter

  Takk for det, Manuel! 🙂

  Har du dilla på sko du også? hehe

  Isåfall, hva er det du liker aller best?

  • Robert Nordli1 juni, 2011 kl 23:49

  Mens andre liker sko, sikler jeg på klokkene dine jeg 😛

  Er jo din skyld at jeg har begynt å handle klokker på ebay 🙂 Spesielt liker jeg den rød Swiss klokka de 😀

  Hamburgertallerken frista veldig mye kan du si 😉

  • kak1 juni, 2011 kl 23:54
   Forfatter

  Godt du ikke er så nærme når du sikler på klokkene mine da, Robert! 🙂

  Vet at du har begynt å få litt klokkedilla selv, utrolig morsomt med klokker da! Jeg synes det er veldig morsomt med sko også jeg da, «samlingen» blir jo stadig større, og det er spesielt Converse det har blitt mye av de siste årene! 🙂

  Jeg har blitt veldig glad i den «røde» Swiss Legend-klokka mi! Den er både kul, har RØD urskrive og har ikke minst en veldig behagelig gummirem! Er ikke alle gummiremmene som er like behagelige som på denne klokka! 🙂

  Hamburgertallerkenen på Elias var VELDIG god! Jeg var veldig skeptisk på forhånd, siden pizzaen dems hadde blitt så mye dårligere etter eierskiftet, men hamburgeren er fortsatt like god! 250 gram bacon/cheeseburger med chips er alltid en suksess på Elias med andre ord! Anbefales på det sterkeste! Bare MÅTTE ta et bilde istad også, ser kanskje litt snålt ut at det første man gjør når man får maten er å ta bilde av den men! hehehe

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.