NSK Classic & Sportscar Meeting 2009 på Vålerbanen

Hvem skulle vel trodd at jeg skulle dra til Vålerbanen to helger på rad. Sist helg var det Italiensk dag 2009 og denne helgen var det NSK Classic & Sportscar Meeting 2009 som gikk av stabelen på Vålerbanen. Mens Italiensk dag 2009 var en bilutstilling med banekjøring i tillegg, var NSK Classic & Sportscar Meeting 2009 primært ett treff for banekjøring for biler i alle mulige klasser og aldersgrupper. Vi var dessverre utrolig uheldig med været i dag, det hadde visstnok vært opphold frem til rett før vi kom til Vålerbanen, men vi hadde regn hele ettermiddagen. Ikke stort å gjøre med, enn å prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg gikk rundt med paraplyen i den ene hånda og kameraet i den andre. Ikke en optimal måte å gå rundt og ta bilder på, men slik ble det nå bare.

Derfor ble det nok færre bilder denne gangen enn fra Italiensk dag 2009. Det hadde vært mange flere spennende bilder å ta fra selve banekjøringen i dag. Men når jeg omsider ga meg etter en liten runde med bilder fra banen, hadde det begynt å regne såpass mye at det rett og slett begynte å bli irriterende. Selv om jeg hadde paraplyen hjalp jo det lite når det virvlet opp så mye vann fra de forbipasserende bilene når jeg stod langs pit lane. Jeg måtte derfor tørke av objektivet for vann et par ganger før jeg pakket sammen og gikk bort til kafeen. Senere på dagen var det litt av hvert som fikk utfolde seg på den etterhvert rimelig glatte banen pga alt vannet, men jeg nøyde meg med å se på det fra vinduene i kafeen. Lite autofilt vil nok kanskje noen si, men det får så være. Håper på bedre vær neste gang! Banetreffet fortsetter søndag, men jeg måtte nok nøye meg med en av dagene. Her er ihvertfall de 198 bildene jeg har valgt å legge ut fra helgens NSK Classic & Sportscar Meeting 2009 på Vålerbanen:

                                                                                                                                                                                                     

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/16/nsk-classic-sportscar-meeting-2009-pa-valerbanen/

6 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Robban16 august, 2009 kl 11:23

  Ja vi var dessverre veldig uheldig med været, og vi fikk jo ikke den optimale starten på turen heller 🙂

  Men det var moro å sitte i kantinen og se alle bilene komme «seilende» inn i den første svingen. Og når jeg sier «seilende» mener jeg det også.

  Takk for to flotte turer til Vålerbanen KAK. Dette må gjentas ved en senere anledning.

  • kak16 august, 2009 kl 11:51
   Forfatter

  Hehe, starten var litt «trøtt» for å si det sånn! 😉 Men vi kom oss avgårde etterhvert! Været var begredelig, spesielt etterhvert. Det var bare litt regn i starten, men etterhvert når jeg valgte å gi meg med å ta bilder, begynte det virkelig å bøtte ned! Men vi fikk sett litt inne fra kantina også! 🙂

  Takk for at jeg fikk være med til Vålerbanen denne lørdagen også! Fikk vel mer eller mindre beskjed om at jeg SKULLE til Vålerbanen på onsdag, var det vel? 😀

  I tillegg til Vålerbanen, er det jo rett som det er «aktivitet» på Rudskogen Motorsenter også, og det er jo ikke mer enn 30-40 minutter unna! 😉

  • Robban16 august, 2009 kl 11:53

  Jo, egentlig så hadde du ikke noe valg. Hehe. Du SKULLE være med. Vi kosa oss slik sist helg på banen. Og selv om været var imot oss denne dagen så hadde vi det hyggelig. Som pappa sier «Man har det ikke mer moro enn man lager selv».

  Ja det er jo en-dags Gatebil på Rudskogen i september, husker jeg ikke galt. Kanskje blir det en tur dit. Jaja, nå ser jeg frem til Formel 1 neste helg og Color Line om to uker. Blir moro det 🙂

  • kak16 august, 2009 kl 13:47
   Forfatter

  Fikk nesten inntrykk at jeg ikke hadde noe valg nei! 😀

  Faren din har forøvrig helt rett, og han er nok ikke alene om å ha sagt akkurat der der! 😉

  Det skjer jo stadig noe på Rudskogen Motorsenter, 29. og 30. august er det VACN Rudskogen 2009, det vil si høsttreffet til VW Audi Club Norwegen! 😉

  • mats16 august, 2009 kl 22:11

  hmm, helt enig, skjer jo masse på rudskogen, hadde vært artig å tatt en tur dit også ja, lenge siden sist nå egentlig. Og det er jo plenty med oppjazza audier og VAGer som går, sikkert litt mer action rundt banene også 😀

 1. Porscheklubben har kjøretrening på lørdag (jeg skal kjøre gokart på rudskogen den dagen). autostrada sport skulle egentlig ha banekveld i kveld (mandag), men den ble flyttet fram til fredagen som var. NSK har ferdighetstrening på rudskogen 1. september også!

  Mange gode muligheter framover på rudskogen!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.