Audi skal forsvare tittelen i American Le Mans Series

Audi stiller i år for første gang til start med Audi R10 TDI i Le Mans Series. I Le Mans Series-satsingen stiller Audi med 2 stk Audi R10 TDI som skal føres av Dindo Capello/Allan McNish og Alexandre Prémat/Mike Rockenfeller. Det ble tidlig også klart at Audi stiller til start med hele 3 stk Audi R10 TDI under årets 24 timers løp på Le Mans. De 3 stk Audi R10 TDI får startnummer 1, 2 og 3. De to første bilene driftes av Audi Sport North America mens den tredje bilen driftes av Audi Sport Team Joest.

Det kom også tidlig frem at Audi ville stille til start med 2 stk Audi R10 TDI under sesongåpningen i American Le Mans Series på Sebring, men det har inntil i dag ikke blitt bekreftet noe mer enn det. Under 12 timers løpet på Sebring er det Dindo Capello/Tom Kristensen/Allan McNish og Lucas Luhr/Mike Rockenfeller/Marco Werner som kjører de to Audi R10 TDI’en. Resten av sesongen vil det dog ikke være behov for 6 sjåfører. De resterende 10 løpene av American Le Mans Series-sesongen er det Frank Biela/Emanuele Pirro og Lucas Luhr/Marco Werner som skal kjøre de to Audi R10 TDI’ene. Audi har derfor bestemt seg for å forsvare den 8. tittelen de sikret seg i American Le Mans Series i fjor!

Det eneste jeg ikke har fått klarhet i enda er hvilke sjåfører som vil føre de 3 stk Audi R10 TDI’ene som skal delta under årets 24 timers løp på Le Mans. Men jeg tipper at vi kommer til å se alle de 9 sjåførene som deltar i årets Le Mans Series og American Le Mans Series. Det er tilsammen 9 sjåfører, det nøyaktige antallet man trenger på 3 stk Audi R10 TDI under ett 24 timers løp. Etter tidligere sjåførsammensetninger, så vil jeg tippe på følgende sjåfører på de 3 stk Audi R10 TDI’ene: Audi R10 TDI #1: Frank Biela, Emanuele Pirro og Marco Werner. Audi R10 TDI #2: Tom Kristensen, Allan McNish og Dindo Capello. Audi R10 TDI #3: Alexandre Prémat, Mike Rockenfeller og Lucas Luhr. Mer om dette på motorsport.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/14/audi-skal-forsvare-tittelen-i-american-le-mans-series/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.