Opplæring på flere skiftplaner

Denne uka har jeg hatt opplæring på skiftplanene Veum og Onsøy syd på tirsdag og onsdag. Disse planene har i hovedsak 4 ruter, 300 (Gressvik Åle), 301 (Gressvik Vikerkilen), 302 (Øyenkilen Vikane / Vikane Hankø) og 351 (Veum). Disse to planene har også en del av de andre rutene, men det er disse rutene som i hovedsak kjøres. Torsdag og fredag har jeg derfor kjørt Veum-skiftplaner og lørdag skal jeg kjøre en Onsøy syd-skiftplan fra kl 15:00 til 00:15.

Fra mandag av skal jeg ha opplæring på Onsøy vest, som i hovedsak er kjøring til Engelsviken, Saltnes og Tomb. Men også denne skiftplanen har noen andre ruter innimellom for å fylle opp. Det geniale med å læres opp på så mange skiftplaner og ruter som mulig, er at Borg Buss kan sette meg til å kjøre alt som er, og det er enda større sjanse for at jeg har fullt opp å gjøre fremover! Hvor mange dager jeg skal ha opplæring på Onsøy vest, vet jeg ikke enda, men hvis disse rutene ikke er værre å lære seg enn de andre jeg har hatt hittil, burde det vel ikke være behov for mer enn en dag eller to. De to planene som gjenstår å læres opp på etter dette er Skjærhalden og Mini(buss). I tillegg til at det er kjekt å ha «flere bein å stå på», så er det også veldig okay med variasjonen!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/11/18/opplaering-pa-flere-skiftplaner/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.