Flixfilmer gir deg nye filmer og serier på Netflix

Synes du det er vanskelig å få med seg hva som er nytt av filmer og serier på Netflix? Det er du nok ikke alene om. Hvis man har trykket «liker» på Netflix Norge på Facebook, så får man jo en del nyheter derfra, men langt fra alt. Tidligere hadde Netflix både en kategori som het «Nyutgivelser» og «Nylig lagt til», så forsvant «Nylig lagt til» og nå ser det faktisk ut til at begge er borte. Men selv med disse to listene, så var det mildt sagt komplisert å følge med på hva som faktisk var nytt. Så da er det litt av en utfordring å følge med på hva som er nytt på Netflix kan du si. Men det var før Flixfilmer.no kom. Flixfilmer gir deg en oversikt over alt som er nytt av filmer og serier fra dag til dag.

Flixfilmer er visstnok ikke assosiert med Netflix på noen måte, så dette er en tredjepart som genererer disse listene. Men de gjør ihvertfall en veldig god jobb for oss som gjerne vil vite hva som faktisk er nytt av filmer og serier på Netflix fra dag til dag. Det dukket opp en spansktalende film her forleden som jeg valgte å se. Det var en film med en rating på 7,8 på imdb.com og viste seg å være veldig bra. Det er nok liten sjanse for at jeg hadde snublet over denne filmen uten litt hjelp fra Flixfilmer.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/01/28/flixfilmer-gir-deg-nye-filmer-og-serier-pa-netflix/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.