God jul alle sammen

Nå har vel de aller fleste startet juleferien, selv om det også er noen som må holde hjulene i gang både lørdag, søndag og ikke minst på julaften. Men julaften stenger heldigvis butikkene ganske tidlig da. Jeg for min del har startet juleferien og ser frem til å ta det med ro, kose meg med film, feire julaften sammen med familien og ikke minst ha mulighet til å sove litt lengre enn normalt! Det er ihvertfall noe jeg setter utrolig stor pris på! Nå er det riktignok en dag i romjula som jeg må på jobb, og jeg skulle egentlig kjøre buss, men det har dukket opp noe så det blir trommet sammen til et større møte i et samarbeidsprosjekt vi har. Og det er faktisk den eneste dagen i romjula det er mulig å få det til også.

Siden julaften er på mandag, 1. og 2. juledag er på tirsdag og onsdag er torsdag og fredag de eneste hverdagene i romjula. Og på fredagen har jeg fri og får i tillegg besøk fra København, det gleder jeg meg masse til! Jeg har ikke sett Gro og Mats siden september 2011, så nå begynner det å bli på tide igjen! Gro har ikke vært og besøkt meg etter at jeg kjøpte leiligheten her i Krokstien, så det blir mye nytt på en gang! Ellers har jeg ikke de helt store planene for jul- og nyttårshelga. Men kjenner jeg meg rett, så skjer det nok alltids et eller annet.

Nå i kveld har jeg hatt mulighet til å slappe av med en filmen IncendiaryNetflix, sendt ut årets julehilsen og nå sitter jeg og hører på musikk på Spotify. Det er med andre ord musikk jeg har funnet på Spotify, men ikke fått meg på cd enda! Etter at jeg gikk over til Spotify for snart en måned siden, har det blitt mye mer lytting til Spotify. Mye fordi jeg har funnet mye ny og spennende musikk, men også fordi Spotify fungerer utrolig mye bedre enn det Wimp gjorde sammen med Sonos. I tillegg gjør det jo ikke noe at de kjører på en høyere bitrate enn det Wimp gjør. Spotify kjører på 320 kbps mens Wimp kjører på 256 kbps. Det kan jo umulig gjøre lyden dårligere!

Jeg vil med dette ønske dere alle en riktig God Jul og et riktig Godt nytt år!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/12/21/god-jul-alle-sammen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.