Hvor blir det av HBO Nordic?

HBO Nordic ble lansert i Sverige via Telia sin IPTV-tjeneste for en uke siden. Det ble i den sammenheng sagt at Norge ville følge etter iløpet av kort tid. Nå har det gått en uke og jeg har ikke sett eller lest et eneste ord om at HBO Nordic har blitt lansert i Norge. For meg personlig er det ett fett, slik som HBO Nordic har oppført seg, er det rett og slett uaktuelt å legge igjen penger hos dette selskapet. Ihvertfall via en streamingtjeneste. Jeg har selvfølgelig HBO-produkter i filmhylla her fra før, og jeg kommer garantert til å kjøpe mer fra dem senere. Men HBO Nordic sin streamingtjeneste blir ikke aktuelt for mitt vedkommende. Men jeg regner med at det er andre nordmenn som venter spent på at de skal lansere sin tjeneste.

I den sammenheng har jeg kommet over en video på youtube med en svenske som viser oss HBO Nordic sin tjeneste via Telias IPTV-tjeneste. Inneholdet og ikke minst brukergrensesnittet er mildt sagt begredelig. Men man antar jo selvfølgelig at utvalget vil bli bedre etterhvert. Jeg hadde tross alt forventet at HBO Nordic la litt mer i brukergrensesnittet sitt også, for dette var ekstremt basic stuff. Men ifølge svensken var ihvertfall bildekvaliteten bra. Han var også positiv over at undertekstene til HBO Nordic er hvit, litt mindre og plassert litt lenger ned på skjermen. I kommentarfeltet på HBO NOrdic sin facebookside ryktes det at HBO Nordic ikke kommer til å bli lansert i Norge før neste år.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/11/22/hvor-blir-det-av-hbo-nordic/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.