Lokalbutikken min er stengt

Min lokale KIWI-butikk er i disse dager stengt for å utvide butikken. De har i grunn holdt på med dette ganske lenge etter at «kjøkkenbutikken» som lå inntil KIWI-butikken «forsvant». Men de siste dagene har de valgt å stenge hele butikken for å gjøre ferdig arbeidet. Den gamle inngangen har blitt revet og en ny og større inngang foran den nye delen har blitt bygget. Jeg for min del var ikke klar over at de skulle stenge butikken i det hele tatt, så jeg møtte opp i går for å pante butikker og handle litt småting som vanlig. Men han i traktoren ropte bort til meg at butikken var stengt til torsdag klokka 10.

Jeg tipper at jeg ikke var den eneste som måtte dra til en alternativ butikk de siste dagene. Jeg kan ikke huske å ha sett en beskjed om at de kom til å stenge butikken i flere dager, men nå som den faktisk er stengt, står det en håndskrevet papplate ved den nye inngangen. Men den er jo ikke så lett å se når man kjører forbi. For meg så det ut som det gikk kunder inn og ut av den nye inngangen som ikke var helt ferdig enda. Men, det var ikke værre enn at jeg tok turen til KIWI på Fjeldberg isteden. Men det blir spennende å se hvordan den nye KIWI’en min (Sonjas mathus) blir seende ut etter åpningen i morgen kl 10! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/12/lokalbutikken-min-er-stengt/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.