Nordisk Express håndterer pakker fra play.com!

Har du lagt merke til at filmene du bestiller på play.com tar lengre tid på å komme frem til din postkasse enn de har gjort før? Det vet jeg nå svaret på. Nordisk Express har nemlig tatt over håndteringen av disse pakkene. Jeg vet ikke når Nordisk Express tok over dette, men jeg har lest om det nå i det siste. Jeg har selv ikke bestilt noe fra play.com på veldig lenge, før jeg bestilte 5 filmer forrige uke. Alle filmene ble sendt ut fredag 7. juli, men jeg har forløpig bare sett 2 av dem, men jeg regner med at de resterende 3 filmene dukker opp til uka. MEN, det man bør være obs på når det gjelder Nordisk Express er at de tar horribelt høye gebyrer for å tolle inn filmer over 200 kroner.

Jeg er for øyeblikket i en konflikt med dem selv med en modellbil sendt fra Tyskland til en verdi av 116 kroner. Jeg mottok ett krav på 275,25 kroner inkludert tollklarering og moms. Jeg ringer til Nordisk Express og de ser fort feilen de har gjort, de har beregnet dette ut ifra varens verdi + frakt, og trekker derfor kravet om moms umiddelbart. MEN, jeg må vistnok fortsatt betale tollklareringen på 206 kroner. Skjønn det den som kan. 206 kroner i tollklarering på en tollfri vare??

Med mindre du er forberedt til å betale gebyrer i dyre dommer for å tolle inn en film til over 200 kroner fra play.com, styr unna filmer over 200 kroner! Filmer under 200 kroner kommer frem uten at man må betale noen form for gebyrer, men det tar dog lengre tid nå etter at Nordisk Express har tatt over! 🙁

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/15/nordisk-express-handterer-pakker-fra-playcom/

3 kommentarer

 1. Takk for forklaringen og advarselen! Jeg har kjøpt dvd’er fra play.com i lange tider og lurte også på hvorfor det har gått tregt i det siste. Problemet med høye ekstrakostnader for dvd’er over 200 kr har jeg ikke da jeg ikke har råd til å kjøpe for over 200 i gangen uansett… 🙂

  • kak30 juli, 2006 kl 14:45
   Forfatter

  Det som er snodig er at det er veldig opp og ned hvor lang tid det tar. På den samme utsendelsen kan det ta alt fra 4 til 14 dager, etter min erfaring. Fatte det den som kan.

  Jeg har selv kjøpt dvd’er fra play.com de siste 3,5 åra og er kjempefornøyd både med utvalg og priser. Men etter at Nordisk Express tok over håndteringen av disse pakkene, må jeg si at det tar unødvendig lang tid til tider. Og på tanke på hvor høye gebyrer Nordisk Express tar for å fortolle pakker, bør man ligge unna filmer til over 200 (17,99 pund) kroner.

  • Geir19 august, 2006 kl 00:41

  Hva med å kontakte play.com og forklare situasjonen? Man kan jo true med å bestille fra andre leverandører i stedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.