Komplett Kent cd-samling

Fra før av hadde jeg bare albumet Isola med Kent. I begynnelsen av forrige uke kjøpte jeg deres nye album, Tillbaka till samtiden. Det er vel en viss sjanse for at dere har hørt singelen Ingenting fra dette albumet? I tillegg hadde jeg bestilt resten av deres utgivelser fra cdon.com. Det vil si, Du & Jag Döden, Vapen & Ammunition, The Hjärta & Smärta EP, B-Sidor 95-00, Kent, Verkligen og Hagnesta Hill. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har likt Kent ganske lenge, men det har blitt så som så med cd-kjøpene. Det var rett og slett en periode jeg ikke kjøpte cd’er i det hele tatt, det ble til at jeg bare kjøpte film. Men jeg har den senere tid begynt å kjøpe mer og mer cd’er, men det er i hovedsak band og artister jeg har ett forhold til fra før. Hvis jeg skal sjekke ut noe nytt, blir det til at jeg tar en «sniktitt» på mp3 først. Hvis musikken er bra og noe å samle på, går jeg som regel en tur til Platekompaniet eller bestiller det fra cdon.com.

Jeg har ikke fått hørt så mye på de to første albumene til Kent enda, det vil si Kent og Verkligen, men det var lett å oppdage at musikken til Kent har forandret seg en del i løpet av årene som har gått. Det første albumet med navn Kent ble sluppet i 1995 og deres 7. album, Tillbaka till samtiden ble sluppet 15. oktober i år. Noen av låtene og soundet til Kent kan faktisk minne litt om norske Seigmen. En gruppe jeg liker veldig godt og har absolutt alle cd-utgivelsene til. I tillegg har jeg en mengde singler. Jeg har også hatt gleden å sett dem live 2 ganger. Kent har jeg derimot ikke sett live enda, men det er jo fortsatt muligheter for det! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/10/22/komplett-kent-cd-samling/

1 kommentar

    • Kari28 februar, 2008 kl 14:54

    Hei! Ser det er ganske lenge sidan du har skreve dette innlegget og du har sikkert høyrt mykje på dei albuma du bestilte. Eg elskar vapen och ammunition + b-sidor. Må vera favorittalbuma mine, manglar berre verkligen i samlinga mi.
    Var forresten på kent-konsert får ein mnd sidan, og det var fantastisk!!:)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.