Motors TV hos Canal Digital

Fra 4. desember får alle Canal Digitals kunder med Family eller Entertain tre nye sportskanaler på parabol. Motors TV som sender motorsport 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. ESPN Classic som sender store klassiske sportsbegivenheter fra hele verden. NASN som sender Nord-Amerikansk sport direkte, f.eks NHL. Av disse er det uten tvil Motors TV som interesserer meg mest. Kundene får disse tre kanalene gratis fra 4. desember til 5. mars 2007. Etter det blir de tilgjengelig i en Sport Select-pakke til 49 kroner måneden.

Årsaken til at jeg ønsker Motors TV hjertelig velkommen hos Canal Digital, er fordi det sendes rett og slett for lite motorsport på norsk tv! Motors TV sender f.eks Le Mans, ALMS, LMS, NASCAR, DTM, Formel 1, V8 Supercars og Champ Car. Pr. idag er det bare WTCC (Eurosport) og WRC (NRK) jeg får sett av motorsport på tv. Formel 1-rettighetene forsvant til TV3 foran årets sesong. Eurosport mistet tydligvis også Le Mans-rettighetene foran årets løp i juni, da disse ble sendt på Canal + Sport. Jeg har derfor aldri sett ett eneste ALMS- eller DTM-løp, som jo er motorsport som interesserer meg rimelig mye. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er en smule fan av Audi’s satsing på Le Mans og i ALMS (American Le Mans Series). Frem til nå med Audi R8 og fra i år av med Audi R10 TDI.

Audi har også vært med noen år i DTM, men ikke hele tiden med en fabrikkssatsing. De kom tilbake til DTM i 2004 med Audi A4. Mattias Ekström ble DTM-mester det året, og ble en god nummer to i 2005, men i år har Mattias hatt en heller dårlig sesong. Tom Kristensen derimot har gjort det veldig bra. Det var derimot Bernd Schneider som stakk av med DTM-tittelen i år. Men neste år er de tilbake igjen for å «sloss» om seirene og DTM-tittelen! For første gang har jeg også mulighet til å se løpene! Det skal bli utrolig gøy! I motsetning til annen touring car, f.eks BTCC og WTCC, kjører de med 4 liters V8-motorer i DTM, noe som gjør både bilene og sporten rimelig mer potent enn hva jeg har vært vant til å se på norsk tv! I tillegg skal det bli gøy å få ett alternativ til all annen sport som overhodet ikke interesserer meg i programpakkene til Canal Digital!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/11/26/motors-tv-hos-canal-digital/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.