«

»

sep 12 2006

Skriv ut Innlegg

Alfa 8C Competizione produksjonsklar

Alfa 8C Competizione skal vises produksjonsklar under Paris Motor Show om noen få uker. Alfa viste frem denne bilen for første gang den 9. september i 2003, og det er ikke mange forandringer på den produksjonsklare modellen som skal vises i Paris. Det er utrolig gøy å se at en «konseptbil» ikke blir rasert fullstendig før den kommer i produksjon! Bilen må forøvrig være noe av det vakreste som har vært på fire hjul noensinne, både i nåtid og i historien! Jeg gleder meg vannvittig til å se denne bilen, selv om jeg ikke regner med å se den på norske veier med det første. Ikke si det, jeg har de siste par ukene sett Bentley Continental GT to ganger her i Fredrikstad! 🙂 Jeg har opprettet en poll på car.kak.net hvor jeg spør om Alfa 8C Competizion er den vakreste bilen i verden. Stem gjerne! Bilnorge.no er vist heller ikke uenig i den påstanden.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/12/alfa-8c-competizione-produksjonsklar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.