Alfa 8C Competizione produksjonsklar

Alfa 8C Competizione skal vises produksjonsklar under Paris Motor Show om noen få uker. Alfa viste frem denne bilen for første gang den 9. september i 2003, og det er ikke mange forandringer på den produksjonsklare modellen som skal vises i Paris. Det er utrolig gøy å se at en «konseptbil» ikke blir rasert fullstendig før den kommer i produksjon! Bilen må forøvrig være noe av det vakreste som har vært på fire hjul noensinne, både i nåtid og i historien! Jeg gleder meg vannvittig til å se denne bilen, selv om jeg ikke regner med å se den på norske veier med det første. Ikke si det, jeg har de siste par ukene sett Bentley Continental GT to ganger her i Fredrikstad! 🙂 Jeg har opprettet en poll på car.kak.net hvor jeg spør om Alfa 8C Competizion er den vakreste bilen i verden. Stem gjerne! Bilnorge.no er vist heller ikke uenig i den påstanden.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/12/alfa-8c-competizione-produksjonsklar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.