Alfa Romeo 156 2.0 Sportwagon

I årene 2001-2005 drev jeg på hobbybasis og skrev litt biltester og kjørte derfor ganske mye rundt i biler jeg fikk låne fra primært lokale leverandører. Men det hendte også at jeg fikk låne biler fra importørene i Oslo. Men når jeg lånte en Alfa Romeo 156 2.0 Sportwagon fra den lokale leverandøren, endte dette aldri opp med å bli en biltest. Men jeg fikk tatt ganske mange bilder som ble ganske bra. Derfor valgte jeg allikevel å legge ut bildene av denne bilen. Bilen var både utrolig vakker å se på, innvendig som utvendig og utrolig god å kjøre! Ikke noen tvil om at Alfa Romeo kan dette med design og kjøreegenskaper!

                                                                                      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2002/09/17/alfa-romeo-156-2-0-sportwagon/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.