Love To Blame – Ny Singel fra Apoptygma Berzerk

Den 16. juni slippes den nye singelen «Love To Blame» med Apoptygma Berzerk. Det er nok ingen tvil om at jeg rett og slett digger musikken dems! Jeg har vært på 2 konserter med dem, og den første gangen i juni 1996 hadde jeg aldri hørt om bandet før og ble sendt ditt på oppdrag fra Fredrikstad-avisa Demokraten. Lite viste jeg om hva som ventet meg. Jeg falt rett og slett helt pladask for musikken og løp rett til nærmeste platebutikk dagen derpå for å prøve å få tak i en cd eller to. Og det klarte jeg, den gangen var det faktisk mulig å få tak i annet enn vg topp 20-musikk i platebutikkene! Konserten var forøvrig på Garage i 2. etasje på Metz her i Fredrikstad. Den andre konserten i desember 1998 var under 2TONNI60-festivalen på Røde Mølle, det også her i Fredrikstad. Etter dette har jeg dessverre ikke hatt gleden av å se dem opptre, noe av årsaken til det er at de aldri har konsertert lokalt lengre, og det er uhyre sjeldent at de har konserter i Norge. Oslo er nok det eneste stedet de opptrer for tiden.

Jeg kjøper selvfølgelig alt de utgir, både av cd’er, dvd’er og singler. «Love To Blame» er den 3. singelen som kommer fra deres siste album, «You And Me Against The World». Singelen slippes 16. juni og jeg har forhåndsbestilt den fra den britiske nettbutikken musicnonstop.co.uk! Singelen med frakt kom på 78 kroner inkludert frakt, og i denne nettbutikken har man også mulighet til å betale med paypal! 🙂

Jeg gleder meg til å få kloa i denne singelen, da det alltid er kule alternative versjoner av sanger jeg har hørt før og ikke minst nye ting! Derfor er det helt utenkelig å ikke kjøpe alle singlene, for tenk om jeg går glipp av noe! 😀

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/11/love-to-blame-ny-singel-fra-apoptygma-berzerk/

1 kommentar

    • kak2 juli, 2006 kl 01:31
      Forfatter

    I dag har denne singelen omsider kommet. En smule forsinka fra Tyskland, etter hva jeg ble fortalt av musicnonstop.co.uk! Singelen anbefales som alle andre utgivelser fra Apoptygma Berzerk! 😉 I tillegg til tittelsporet er det 2 remixer av sanger jeg har fra før (på albumet) og en helt ny sang! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.