Sykkelen i hus!

I dag har jeg vært på Biltema i Sarpsborg og kjøpt en Yosemite Redwood 26″ som nevnt tidligere her på bloggen. Sykkelen koster 1.690,-, men med montering, støtte og en lås kom den på 1.970,- kroner. Synes ikke det er aller værst! 🙂 Jeg tok bussen opp til Biltema idag, og eneste måte å få den hjem var å sykle! Må innrømme at 1,8 mil hjem fra Sarpsborg (nedom Fredrikstad sentrum) på ingen måte gikk fort, og jeg er rimelig øm i baken her jeg sitter nå.. men gøy var det! Tok noen pauser underveis hvor jeg fikk kjøpt meg noe å drikke og en is på Evjekaia. Prøvde Royal Banansplit for første gang! Den var virkelig god, anbefales! Slik ser gliset ut: (den ganske mørke rødfargen var ikke så lett å gjengi ute nå)

Da er forøvrig søndagen reddet! Formel 1 går av stabelen fra kl 13:00 norsk tid, og det er 2,5 time før den første bussen går herfra. Så da blir det til å sykle ned til kompisen som har både TV3 og Formel 1-interesse! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/09/sykkelen-i-hus/

3 kommentarer

  • SirMaximus9 juni, 2006 kl 21:16

  Woohoooo! Grattis med ny kjerre!

  • kak9 juni, 2006 kl 22:16
   Forfatter

  Takker for det! 🙂 Dette er forøvrig de første bildene jeg har tatt med Sigma 28mm/F1.8 som jeg kjøpte i går! Alle bildene er vel tatt på 1/60 og F4 og de er skarpe og fine! Gleder meg vilt til å bruke det på noe litt nærmere 1:2,9 enn disse syklene, og ikke minst i dårlig lys på konserter!

  • SirMaximus9 juni, 2006 kl 22:19

  Det blir stas. Alltid kjekt med rett verktøy til jobben.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.