«

»

jun 09 2006

Skriv ut Innlegg

Sykkelen i hus!

I dag har jeg vært på Biltema i Sarpsborg og kjøpt en Yosemite Redwood 26″ som nevnt tidligere her på bloggen. Sykkelen koster 1.690,-, men med montering, støtte og en lås kom den på 1.970,- kroner. Synes ikke det er aller værst! 🙂 Jeg tok bussen opp til Biltema idag, og eneste måte å få den hjem var å sykle! Må innrømme at 1,8 mil hjem fra Sarpsborg (nedom Fredrikstad sentrum) på ingen måte gikk fort, og jeg er rimelig øm i baken her jeg sitter nå.. men gøy var det! Tok noen pauser underveis hvor jeg fikk kjøpt meg noe å drikke og en is på Evjekaia. Prøvde Royal Banansplit for første gang! Den var virkelig god, anbefales! Slik ser gliset ut: (den ganske mørke rødfargen var ikke så lett å gjengi ute nå)

Da er forøvrig søndagen reddet! Formel 1 går av stabelen fra kl 13:00 norsk tid, og det er 2,5 time før den første bussen går herfra. Så da blir det til å sykle ned til kompisen som har både TV3 og Formel 1-interesse! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/09/sykkelen-i-hus/

3 kommentarer

  1. SirMaximus

    Woohoooo! Grattis med ny kjerre!

  2. kak

    Takker for det! 🙂 Dette er forøvrig de første bildene jeg har tatt med Sigma 28mm/F1.8 som jeg kjøpte i går! Alle bildene er vel tatt på 1/60 og F4 og de er skarpe og fine! Gleder meg vilt til å bruke det på noe litt nærmere 1:2,9 enn disse syklene, og ikke minst i dårlig lys på konserter!

  3. SirMaximus

    Det blir stas. Alltid kjekt med rett verktøy til jobben.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.