Filmhelg

Denne helgen har vært av det rolige slaget. Jeg har valgt å ikke være særlig sosial denne helgen og heller  benyttet anledningen til å se litt film. Jeg så litt film på Netflix på fredag. På lørdag var jeg egentlig invitert til en fest, men jeg var rett og slett ikke i noe særlig festehumør, så da valgte jeg å melde pass og heller være i mitt eget selskap. Jeg kjørte meg en tur i distriktet og avsluttet kvelden med et par filmer. I dag søndag har jeg også tatt livet helt med ro og sett to filmer, men jeg har også hatt tid til å kjøre et par vaskemaskiner. Så litt «nyttig» har jeg også fått unnagjort. Men jeg må si at noen ganger er det utrolig deilig å bare slappe av med en god film.

De filmene jeg har sett denne helgen er Hit & Run fra 2012, The Fourth State fra 2012, The Numbers Station fra 2013, The Last Stand fra 2013, Zero Dark Thirty fra 2012, The Imposter fra 2012 og The Company You Keep fra 2012. Ganske nye filmer alle sammen med andre ord, og man kan vel også si at det var et ganske vidt spenn av filmer. Det var forøvrig artig å se Arnold Schwarzenegger i en film igjen, nemlig i The Last Stand. Nå spilte han forøvrig å både The Expendables og The Expendables 2, selv om rollen i den første både var liten og ukreditert. Men pga Arnold sin politiske karriere hadde han en pause som skuespiller mellom 2005 og 2010.

Jeg benyttet dog anledningen til å grille litt til meg selv i ettermiddag. Men jeg har nok rester i et par dager tenker jeg, det er ikke bare bare å grille til en når man kjøper grillmat i litt «store kvanta». Men jeg synes det er helt greit med rester, det er utrolig lettvinte middager!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2013/08/18/filmhelg/

2 kommentarer

  • janne18 august, 2013 kl 23:23

  Deilig å bare slappe av å 🙂 janne

  • kak18 august, 2013 kl 23:24
   Forfatter

  Absolutt! Noen ganger er det bare nødvendig og godt for sjela! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.