Varierte arbeidsdager

Før jeg vet ordet av det har det gått en måned uten at jeg har skrevet noe som helst her. Men for de som følger litt med, så skriver jeg på Twitter jevnt og trutt da. Litt mer kortfattet riktignok, men det er det nok enkelte som bare er glad for. Jeg har en tendens til å skrive en del når jeg først setter i gang. Dette innlegget blir nok ikke så fryktelig langt, da jeg har litt liten tid til rådighet. Men den siste måneden har jeg fått anledning til å kjøre litt buss, ihvertfall noen dager nå og da. I forrige uke kjørte jeg faktisk buss 4 dager, det er en stund siden jeg kjørte så mange dager ihvertfall. Uka før derimot kjørte jeg bare en dag. Da var jeg på møte i teknisk utvalg og tre dager i Oslo. Møte i teknisk og samferdsel hos Fagforbundet og to dager med tariffkonferanse.

Jeg får med andre ord en mer variert arbeidsdag enn hva jeg har hatt tidligere. Men jeg synes det er fint å kunne kjøre litt buss innimellom også, så passasjerene mine ikke glemmer meg helt. I forrige uke fikk vel nesten kollegaene mine sjokk, når jeg faktisk kjørte fire av fem dager. Denne uka var det egentlig meningen at jeg skulle kjøre en dag, men det endte faktisk ikke opp med noe busskjøring i det hele tatt. Men sånn kan det nok bli en gang i blant. Når jeg både er hovedverneombud for BorgBuss avd. Fredrikstad og Sarpsborg og nestleder hos Fagforbundet avd. 013 BorgBuss Fredrikstad, er det naturlig nok litt å henge fingrene i.

Som man kan se av bildene i dette innlegget kjøres det ganske mye forskjellige busser for tiden. Men det er akkurat som vanlig på Hvaler Diverse. Buss #164 med Glommaringendekor er derimot ganske uvanlig på Vesterøy. Men når det skjer noe uforutsett og man må få en reservebuss, kan vi risikere å få «hva som helst». Når jeg hadde buss #164 måtte jeg benytte anledningen til å ta noen bilder av den på Hvalsundbrua på vei opp fra Bukta/Papper på Vesterøy. Siden nyttår har vi også kjørt med våre nye billettmaskiner fra FARA, derfor litt mange bilder av billettmaskinen denne gangen.

Men nå skal det bli deilig med noen dager fri, denne uka har jeg nemlig langhelg fra fredag til søndag.

                                       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/03/22/varierte-arbeidsdager/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.