Omorganisert kjøkkenet mitt

Jeg har den senere tid kjøpt flere produkter fra Kenwood kMix-serien på salg hos Clas Ohlson. Det krever jo selvfølgelig at jeg omorganiserer litt på kjøkkenet mitt. For slik det var så hadde jeg overhodet ikke plass til disse nye lekre kjøkkenmaskinene. Men det hadde jeg selvfølgelig mer eller mindre lagt en plan for hvordan jeg skulle løse. Første tiltak var at jeg valgte å kvitte meg med min frityrkoker. Jeg bruker den ikke uansett, i løpet av det halvannet året jeg har bodd her i Krokstien har jeg ikke brukt frityrkokeren en eneste gang. Så da opptar den rett og slett benkeplass jeg kan bruke til noe mer fornuftig! Det andre grepet som måtte tas på kjøkkenet, som satt litt lengre inne, var å fjerne pc’en jeg hadde på kjøkkenet. Og da lurer man kanskje på hva man skal med en pc på kjøkkenet?

Det var lagt til rette for å ha en pc med skjult tastatur/mus på egen hylle i den ene enden av kjøkkenbenken når jeg flytta inn her. Så da var det enkelt og greit å plassere en av pc’ene jeg har til «overs» på nettopp kjøkkenet. Tanken var å bruke den som gjeste-pc og bruke den når jeg skulle lete etter noe når jeg i utgangspunktet befant meg i stua med gjester. Istedenfor å forsvinne inn på kontoret. Men nå har ikke denne pc’en blitt benyttet så veldig mye i løpet av det halvannet året jeg har bodd her. Men nå har jo mer eller mindre alle «internett i lomma» med en smarttelefon i disse dager. Med unntak av at en kompis av meg faktisk brukte gjeste/kjøkkenpc’en i går til å betale noen regninger (hans pc hadde tatt kvelden), har den vært ekstremt lite brukt. Det har som regel bare vært en masse jobb med å oppdatere pc’en med alt mulig når jeg en sjelden gang har slått den på. Min gjeste/kjøkkenpc er nå altså historie.

Dermed har jeg fått plass til mine nye Kenwood kMix-produkter. Min Moccamaster kaffetrakter har blitt plassert der frityrkokeren stod før og fire av seks Kenwood kMix-produkter har blitt plassert der pc-skjermen stod. På benken har jeg Kenwood kMix kjøkkenmaskin, blender, brødrister og vannkoker. Kenwood kMix stavmikser med ekstrautstyr og håndmikseren har jeg valgt å lagre i en av skuffene i høyskapet mitt. De er lette å ta frem når jeg skal bruke dem og kommer nok ikke til å bli brukt likte ofte som f.eks vannkokeren. For å få plass i høyskapet mitt har jeg også måttet omorganisere litt. Jeg har også gitt bort min gamle stavmikser. Greit at noen kan gjøre nytte av den istedenfor at den blir dumpet ihvertfall.

Hvis jeg får si det selv, så ser det faktisk ganske bra ut på kjøkkenet mitt nå. Det er pent, ryddig og ikke minst ser Kenwood kMix-tingene mine lekre ut på kjøkkenbenken, ikke sant? Forløpig er det bare kjøkkenmaskinen jeg har testet ut. For sist onsdag lagde jeg meg hjemmelaget pizza med hjemmelaget pizzabunn! Med utpakking av kjøkkenmaskin, blande, elte og heve deigen tok det jo faktisk litt tid. Men det vil nok ikke ta like lang tid neste gang. Det gjorde ikke akkurat saken noe bedre at jeg hadde glemt å kjøpe bakepapir. Jeg er jo vant til at bakepapiret kommer automagisk sammen med pizzabunnen. Men på den hjemmelagde kom det ikke noe bakepapir automagisk gett. Så da måtte jeg en tur i butikken mens pizzadeigen allikevel stod til heving. Må innrømme at jeg knota litt med å kjevle ut deigen på langpanna. Det er nok lettere å kjevle ut deigen til en rund pizza vil jeg tro.

        

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/02/12/omorganisert-kjokkenet-mitt/

3 kommentarer

  • Robert12 februar, 2012 kl 20:31

  Det er jo blitt ordentlig fint på kjøkkenet ditt kompis. Og må virkelig si jeg er misunnelig på kjøkkenutstyret ditt. Så nå gleder jeg meg til å bli invitert på hjemmelaget pizza 🙂

  • kak12 februar, 2012 kl 20:41
   Forfatter

  Takk for det, kompis! Det blir nok hjemmelaget pizza med hjemmelaget tomatsaus og bunn før du aner! hehe

  Men kjøkkenet ser nødvendigvis ikke slik ut når man lager mat og bruker en del av disse duppedittene da. Men ser ekstremt ryddig og fint ut nå ihvertfall! 🙂

  Gleder meg til å bruke alt sammen! 🙂

  • Tante Wenche14 februar, 2012 kl 21:59

  Lekre produkter Ken Arild

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.