Hva ønsker du deg til jul?

Det er et spørsmål jeg synes er like vanskelig å besvare hvert eneste år. Hva ønsker jeg meg i år? Ønsker jeg meg noe annet enn i fjor? Hva ønsket jeg meg egentlig i fjor? Mange spørsmål, men hva er egentlig svaret? At man ikke klarer å besvare spørsmålet om hva man ønsker seg til jul innen rimelig tid, er vel et godt tegn på at man egentlig har det meste man trenger og ønsker seg. Men, hvis man tenker seg grundig om, er det alltid et eller annet man kunne tenke seg. Men noen av tingene passer det seg ikke å nevne, det er kanskje for personlig eller det er rett og slett for dyrt. Hvis du ønsker deg en ny bil, så sier du ikke det, ikke sant? Nå ønsker jeg meg egentlig ikke nye bil heller, det var bare et «ekstremt» eksempel.

Når jeg først tenkte igjennom dette var det egentlig bare hodetelefonene Denon AH-D2000 som poppet opp. Men på tanke på at de koster 2.998,- hos Hi-Fi Klubben, er det rimelig uaktuelt å ønske seg dem. Men det er jo helt sant at jeg ønsker meg dem, og har gjort det ganske lenge. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg lytter til ganske mye musikk, og da liker jeg aller best å bruke hodetelefoner Synes det er den optimale måten å lytte til musikk på, kontra å bruke tradisjonelle høyttalere. Hvis man har et optimalt «lydrom» er nok det å foretrekke kontra hodetelefoner, men jeg kan vel ikke akkurat kalle stua mi et optimalt «lydrom».

Til vanlig sitter jeg ved pc’en og hører på musikk mens jeg holder på med andre ting, og da er det mine Sennheiser PC-155USB som brukes. Jeg synes det er veldig god lyd i disse hodetelefonene som egentlig er et headset med mikrofon, men selve «klokkene» er såpass små og ligger utenpå ørene istedenfor rundt. Det vil si at etter en stund blir man «øm» i ørene. Jeg har også «vanlige» hodetelefoner, nemlig mine Sennheiser HD-515, men jeg synes disse har litt spinkel bass. Men de er alt fra dårlige, tror ikke jeg har vært borti et dårlig stereoprodukt fra Sennheiser hittil! Men nå er det altså Denon sine jeg har falt for og kunne tenke meg. Og det er nok en STOR fare for at jeg kommer til å kjøpe meg nettopp disse neste år. Det er jo tross alt bare å jobbe ekstra et par dager, så har man de ekstra pengene som må til!

Men når jeg fikk tenkt meg om litt til, kom det faktisk opp en annen ting jeg ønsker meg som de aller fleste nok ville bli litt overrasket over. Med mindre man har fulgt litt med her i bloggen den senere tid. Jeg ønsker meg rett og slett KLÆR. Hvem hadde vel trodd det? Personlig synes jeg det er fryktelig vanskelig å kjøpe klær til andre, så jeg velger derfor heller å gi gavekort eller penger, så kan man kjøpe seg det man ønsker. Men hvis man har litt peiling og «guts» så skal det vel la seg ordne å kjøpe klær til meg også. Hvis man lurer på hvilke størrelser jeg bruker, så går det jo ann å spørre! Jeg har den senere tid kjøpt meg noen nye bukser, et par gensere og ikke minst ganske mange nye t-trøyer. Sistnevnte får man vel aldri nok av, jeg synes det er gøy med t-trøyer med motiv og farger. Hittil har det gått i rødt, svart, hvitt og grått, men jeg kunne også tenke meg noe gult og oransj. Det går i litt mer knalle farger enn før med andre ord!

I tillegg til bukser, gensere og t-trøyer har jeg også lyst på en litt kul fritidsjakke og kanskje en vinterjakke. Akkurat nå har jeg egentlig bare BorgBuss-jakka mi, og den er jo litt kjipt å bruke på fritiden. Egentlig ikke noe stort problem, men kunne tenke meg å ha noe «sivilt» også. Sko har jeg mer enn nok av, så det tror jeg ikke at jeg bør ønske meg. Jeg har en tendens til å kjøpe noe nytt nå og da, når jeg kommer over gode kjøp på ebay, så der tror jeg at jeg er godt dekket. Eller nærmere bestemt skodd.

En siste ting er egentlig en selvfølgelighet at jeg har lyst på, jeg har bar ikke sett det som nødvendig å kjøpe det selv enda, siden det har vært litt stille på spillfronten i det siste. Men med den tiden vi er på vei inn i, så er den brått tilbake. Det er ikke så lenge siden Forza Motorsport 3 ble sluppet på markedet, og siden Forza Motorsport 2 uten tvil er det beste bilspillet jeg har, er Forza Motorsport 3 selvfølgelig ett spill jeg har lyst på. Jeg så spillet for en uke siden og grafikken så utrolig fet ut!

Det er det jeg har kommet på hittil, det dukker kanskje opp mer etterhvert, men det får vi isåfall ta når det dukker opp. Nå var dette egentlig ikke ment som en «ønskeliste» som man laget når man var ung/yngre/liten, det var mer bare jeg som hadde lyst til å skrive noen ord om «Hva ønsker du deg til jul?» og at det er like vanskelig å besvare hvert eneste år. I tillegg har jeg jo faktisk bursdag i januar, så da kommer brått dette spørsmålet opp et par ganger i løpet av kort tid.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/12/04/hva-onsker-du-deg-til-jul/

6 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

 1. Smekk fiskfisk på live når du får rotet deg til å skaffe Forza 3, så er det ikke umulig at det blir en runde spill om du har gold 🙂

  • kak5 desember, 2009 kl 13:00
   Forfatter

  Det skal vi ordne vettu, Mats!

  Klarte ikke å vente lengre når jeg fant Forza Motorsport 3 til 349,- i nettbutikken til Elkjøp! Når man betaler med kort på nett tar de ikke noe i frakt heller. Så da får jeg Forza Motorsport 3 rett i postkassa for den nette sum av 349,- kroner! 🙂

  • Robban8 desember, 2009 kl 17:55

  Yeah, der har mannen skaffet seg Forza gitt. Hehe.

  Gled deg til det dumper i postkassen, du blir avhengig jo. Har skaffet meg ganske mange biler jeg nå. Og de heftigste bilene jeg har, tro det eller ei er: Audi RS6 og Alfa Romeo Mito. Begge er tunet opp to hakk, fra hhv C til A og F til D og går som ett uvær.

  Men syns faktisk Forza 3 er mye bedre enn Forza 2, og når det kom så syns jeg det var det beste bilspillet har jeg spilt, så lurer jeg på hvordan jeg skal beskrive Forza 3.

  • kak10 desember, 2009 kl 16:39
   Forfatter

  Forza Motorsport 3 dukka opp i posten i går! 🙂

  Har ikke fått testet det enda, men det skjer før du aner det!

  Forza Motorsport 2 er/var det beste bilspillet jeg har/hadde.. men det endrer seg sikkert fort når jeg har fått testet Forza Motorsport 3! 🙂

  • Robban11 desember, 2009 kl 10:54

  Ja, må ta noen runder på Montserrat og Amalfi når du kommer på lørdag. Det er mine to yndlingsbaner 🙂

  • kak13 desember, 2009 kl 01:57
   Forfatter

  Det var kult å kjøre litt Forza Motorsport igjen, denne gangen Forza Motorsport 3! Tok noen runder med en TVR på Montserrat-banen som var en av favorittene dine, Robban! 🙂

  Jeg har forresten kommet på en ting til som jeg kunne tenke meg, nemlig en platespiller. Det er noe jeg egentlig har hatt lyst på en stund, men som har gått i glemmeboka. Det er rett og slett for å snurre noen av vinylplatene mine. Hvis jeg virkelig får sansen for det igjen, skal man ikke se bort fra at jeg kommer til å kjøpe meg noen vinylplater igjen!

  Men det er jo atter igjen en DYR gave, og noe jeg ikke forventer at jeg får av noen. Det er derfor heller ikke noe jeg nevner hvis noen lurer på hva jeg ønsker meg til jul.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.