The Killing Floor

Jeg så en film her om dagen som jeg ikke har skrevet noe om enda. Det var filmen The Killing Floor som har stått i filmhylla en god stund. Det er en thriller fra 2006 som på coveret også blir omtant som en grøsser. Marc Blucas spiller hovedrollen, kanskje ikke et kjent navn, men han er nok mest kjent for å ha vært med i 31 episoder av Buffy the Vampire Slayer. Shiri Appleby som spiller Rebecca, assistenten til David Lamont (Marc Blucas) er har også drevet mest med serier. Selv om denne filmen har hentet skuespillerne sine fra tv-serier, så bør det jo ikke være en dårlig film for det. Budsjettet er nok litt lavere enn de mer kjente filmene dog.

«David Lamont – i bransjen kalt The king of fright – er en steinrik bokforlegger som flytter inn i en flott leilighet med alle bekvemmeligheter. Han får dog mer på kjøpet enn annonsen lover! En psykopat begynner å sende bilder av makabre mord som synes å ha inntruffet i leiligheten og snart følges disse opp med videoinnspillinger av David selv. Mannen som har gjort en karriere gjennom å skremme folk fra vettet med skrekkromaner er nå selv offeret i et mareritt med en uskrevet slutt?» (sitat platekompaniet.no)

David Lamont er en bokforlegger som har gjort stor suksess i grøsser- og skrekksjangeren. Når han flytter inn i en ny stor og flott leilighet begynner det fort å gå kald nedover ryggen på David. Han får som det står i sitatet fra platekompaniet.no tilsendt bilder av drap som har skjedd i nettopp hans leilighet. At man begynner å få litt noia av det, er kanskje ikke så rart. De aller fleste ville fått noia bare av å få tilsendt slike bilder, men at de i tillegg ser ut til å ha vært tatt i DIN leilighet, gjør nok saken enda værre. Når han etterhvert også får tilsendt videoer av seg selv i leiligheten, skjønner jeg at han blir paranoid og gjør ganske merkelige ting etterhvert. Man tenker kanskje, David som driver med dette til daglig burde kanskje ikke blir så fort skremt, men en ting er å lese om det i bøker, en annen ting er å få det tett innpå kroppen og føle deg selv. Filmen var faktisk ganske bra og du vil få deg noen overraskelser underveis!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/10/18/the-killing-floor/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.