Nils Arne Eggen piller seg i nesen

På blog.kak.net vises det 4 tilfeldige bilder fra galleriet mitt, og nettopp kom dette bildet frem av Nils Arne Eggen som piller seg selv i nesa. Eller «pellær sæ i nesa» som jeg ville sagt det. Men skal man skrive det riktig, heter det vel faktisk «piller seg i nesen». Derfor fikk jeg veldig lyst til å trekke frem dette bildet fra glemselen. Jeg er ikke helt sikker på når jeg tok dette bildet, men det ble ihvertfall tatt i Østfoldhallen. Siden jeg ikke har jobba som pressefotograf siden 1998, så er det ihvertfall før det en gang. Regner med at det er en god stund før også, fordi jeg er ganske sikker på at dette bildet er tatt i svart/hvitt på svart/hvitt film. På slutten brukte vi nemlig fargefilm men scannet bildene i enten svart/hvitt eller farger, avhengig av hva vi trengte. Hva skal man si, bør man pille seg i nesen offentlig så alle kan se det? Man bør vel helst unngå det, men noen ganger er kanskje fristelsen for stor eller det klør no inni hampen?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/07/nils-arne-eggen-piller-seg-i-nesen/

2 kommentarer

  • Jahn-Ivar Emberland13 august, 2009 kl 15:25

  Opprydding i nesa skal etter min mening ikke skje i offentlighet. Sitter du i bilen (eller i/på bussen) så hold fingra fra fatet også der. Det er så ekkelt å se folk som graver etter et-eller-annet, drar ut det ene etter det andre og deponerer fangsten her, der eller spiser det opp. Uik. Grow up.

  Men bildet ditt var bra. Som alltid. Dessuten er det noe veldig fasinerende med sort-hvitt-bilder – det blir så annerledes enn i farger, og gir en ny dimensjon. Elsker kontrasten og uttrykket i sort-hvitt-bilder. Nå jobber jeg med røntgen, så kanskje litt derfor jeg er hekta på sort-hvitt?

  • kak13 august, 2009 kl 15:29
   Forfatter

  Jeg kan ikke bli mer enig, Jahn-Ivar! Det værste jeg ser er de som faktisk spiser fangsten etterpå. Da blir jeg rett og slett kvalm. Denne «aktiviteten» eller «fiskingen» bør foregå på toalettet og aller helst ved at man snyter seg! 😉

  Takk for hyggelig tilbakemelding på bildet mitt, Jahn-Ivar! Syntes det var utrolig kult å få tatt bildet i det rette øyeblikket av Nils Arne Eggen! Slik aktivitet er jo som regel over før det har begynt.. så det er ikke så lett å få festet sånt på film. Svart/hvitt ER utrolig fascinerende! Har jobbet kun i svart/hvitt i mange år mens jeg jobbet som pressefotograf. Nå for tiden blir det ikke noe av det, egentlig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.