Periodekort for honnør

Fra 1. september har de som har krav på honnørrabatt på bussen mulighet til å kjøpe ett eget periodekort for honnør. Kortet vil gjelde i 30 dager fra første bruk og gir deg mulighet til å reise så mye du ønsker med buss i hele Østfold for 300 kroner. Kortet kan benyttes på alle lokalruter i likhet med de andre periodekortene vi har, med unntak av på nattbuss og ekspressbusser. Periodekortet for honnør må kjøpes på bussterminalen og man må forevise ett gyldig honnørkort, men kortet kan selvfølgelig fylles opp på bussene. Dette vil gjøre det utrolig mye lettere for sjåførene som slipper å sjekke honnørkort og ikke minst lettere for de reisende som slipper å måtte drasse på hauger av mynter hele tiden! Det resulterer selvfølgelig i mindre penger i omløp og gjør det utrolig mye raskere å billettere passasjerene!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/06/07/periodekort-for-honnor/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.