Hvorfor måtte det regne i dag?

Hvorfor måtte det egentlig regne akkurat i dag? Det har i grunn vært veldig bra vær i lang tid, og spesielt glad var jeg for at de værste temperaturene hadde roet seg litt ned. Allerede fredag så været rimelig truende ut, uten at det kom noe særlig med nedbør. Jeg hadde i grunn ønsket at det hadde bøttet ned på fredag, slik at det kunne være pent vær i dag på St. Hans aften, men slik ble det altså ikke. I dag har det derimot bøttet ned og grillfesten jeg hadde blitt invitert i i dag ble derfor avlyst.

Det ble derfor bare en tur til Nordby ved svenskegrensa for å shoppe litt og en tur innom McDonalds på vei hjem. Dårlig erstatning for grillmaten jeg hadde gledet meg til i dag, men mat må man jo ha. Men hvis været blir bedre i morgen prøver vi igjen. Ifølge værvarselet til f-b.no er det ihvertfall meldt strålende sol og 18 grader. Så da får vi jo bare krysse fingrene og håpe på det beste. I mellomtiden får man nyte de fargerike solnedgangene vi har hatt tidligere i uka. Alle disse bildene er tatt med min Nokia 6300:

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/06/23/hvorfor-matte-det-regne-i-dag/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.