car.kak.net og modellbiler.kak.net oppgradert

car.kak.net og modellbiler.kak.net har blitt oppgradert i kveld/natt. Programvaremessig har de blitt oppgradert fra PostNuke v7.2.6 til PostNuke v7.6.2. I tillegg har themet/designet som ble benyttet på gamle car.kak.net og modellbiler.kak.net blitt erstattet med ett nytt. Hovedårsaken til dette er fordi det gamle ikke var kompatibelt med den nye versjonen av PostNuke. Designet som nå har blitt erstattet har vært benyttet siden 1. april 2005. Det første dere legger merke til er nok at blått er hovedtema også på disse to sidene, noe som også er gjennomført på prat.kak.net og her på blog.kak.net.

En stor forbedring med den nye utgaven av PostNuke er muligheten for userfriendly url’s, det vil si mye kortere linker som er lettere å skrive og huske, enn de vi hadde før. Håper summasummarum at dette er en oppgradering til det positive og at dere vil ha glede av websidene også i fremtiden! Vil til slutt nevne at det var noe nedetid i sammenheng med denne oppgraderingen, men at alt gikk etter planen og ingen problemer dukket opp underveis! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/05/28/carkaknet-og-modellbilerkaknet-oppgradert/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.