Revebukta

Jeg var i forrige uke en tur i Revebukta, Skjeberg og tok litt bilder. Revebukta ligger i Tosekilen mens Skjebergkilen ligger vest for halvøya Ullerøy og Karlsøy. Det er nok mange slike steder i distriktet som hadde vært verdt å utforske. Revebukta er et sted jeg har sett noen bilder fra tidligere, derfor ble det notert bak øret for et besøk. Nå viste nok ikke Revebukta seg fra sin aller beste side denne høstdagen, men jeg synes allikevel det var ganske fascinerende med gjenspeilingen av alle skyene på himmelen i vannet i Revebukta. Det var lavvann så jeg måtte et stykke ut på stranda for å komme ned til vannkanten. Som man tydelig ser på de to siste bildene jeg har lagt ut! Jeg har aldri vært nede i Revebukta tidligere, men jeg har vært flere ganger på vei ned dit med bussen. Tidligere hadde vi en skolerute som startet nede på Åserød. Jeg tror det har vært en butikk nede ved snuplassen vi brukte.

Det var naturlig nok ikke noe liv på campingplassen på denne tiden av året. Midt i uka i slutten av oktober er vel ikke akkurat høysesong. Men kan tenke meg at det er ganske mye liv her i høysesongen. Det virker som mange av campingvognene har stått fast i Revebukta i mange år, for mange av dem begynner å bære preg av livets tann. Det er nok et ganske stort spenn fra den eldste vogna på plassen til den nyeste. Flere av dem har nesten mosa begynt å vokse på campingvogna. Noen er kanskje ikke like nøye med å holde dem rene og pene. Alle er kanskje ikke like mye brukt heller, for alt hva jeg vet. Revebukta campingplass virker som en ganske stor campingplass, med «campingfelter» på flere steder. Jeg kan ikke akkurat si at det var noe problem å få parkert bilen, jeg var faktisk den eneste på området denne dagen.

                

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/11/08/revebukta/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.