Hva er det jeg reklamerer for?

Hva er det egentlig jeg reklamerer for på bussen om dagen? Skal love dere at jeg fikk meg litt av et sjokk når jeg tok en nærmere titt på siden av bussen min i går. Jeg har de to siste dagene kjørte buss #136, og det er en av bussene som tydeligvis reklamerer for BRYSTFORSTØRRELSE om dagen. Vet ikke helt om jeg synes det er så morsomt å reklamere for brystforstørrelse på bussen min. Men det er jo ikke jeg som bestemmer akkurat det da. Og alle skjønner jo at det ikke er JEG som reklamerer for brystforstørrelse. Er det noe jeg ihvertfall IKKE trenger så er det brystforstørrelse! I forhold til damestandarden er jeg nok rimelig flatbrystet! Vi har jo vært vant til at denne typen reklame har blitt plassert bak på bussene, men nå har de altså tatt i bruk SIDEN av bussen også.

Ellers går no dagen for tiden, jeg kjører ikke buss hver dag, men jeg er på jobb alle dager. I forrige uke kjørte jeg bare buss 2 dager, men var på jobb 5 dager. Denne uka er det buss 3 dager og jobb 5 dager. I forrige uke ble jeg sendt til Kongsvinger for å se på monteringsløsninger av våre nye billettmaskiner fra FARA og 2 dager med opplæring på FARA i Moss. Denne uka er det kontordager/møter og lignende. Det hører også med at jeg tok over som hovedverneombud for BorgBuss AS (Fredrikstad og Sarpsborg) torsdag 13. oktober. I tillegg har vi fått oss nytt verneombud for sjåførene (som tar over for meg) og nytt verneombud på verkstedet her i Fredrikstad.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/10/27/hva-er-det-jeg-reklamerer-for/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.