God påske

For mange startet påskeferien allerede fredag ettermiddag, men for de aller fleste startet den vel etter endt arbeidsdag i går, meg inkludert. Det skal bli utrolig deilig å ha 5 sammenhengende fridager nå! Hvis vi ser bort fra at jeg har vasket en del klær, så har jeg gjort minst mulig hittil, på min første fridag! I kveld skal jeg en tur til foreldrene mine da pappa fyller 57 år i dag! Gratulerer med dagen, pappa! Må innrømme at jeg sperret øynene opp i slutten av forrige uke når jeg snublet over dette «påsketreet» utenfor Kiwi på Skjærhalden! To visne trær uten barnåler som de har pyntet med masse små påskeeggpynt! Det kan jeg ikke si at jeg har sett før, så det bare måtte jeg ta bilde av! Litt artig påfunn da! Da vil jeg benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god påske og husk å kose dere masse!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/04/21/god-paske/

2 kommentarer

  • Robert Nordli21 april, 2011 kl 17:08

  God påske kompis 🙂

  Morsomt tre de har der ute på Hvaler. Orginalt må jeg si 😉

  • Anette Monsøy21 april, 2011 kl 18:34

  Hei!
  God Påske til deg og 🙂

  Kan opplyse om at Påsketrærne utenfor Kiwi er en hilsen fra store og små fra Floren skole. Alle har dekorert egg og hengt de på trærne, forhåpentligvis til glede for alle i påsken.

  Hilsen
  Anette, som bodde i Rikulfsvei 18

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.