Noen som savner solbrillene sine?

Hvis man ser bort fra diverse søppel som åpenbart tankeløse griser har etterlatt i skogen, så fant jeg et par solbriller liggende på en ganske svær stein midt ute i skogen på Evenrød. Jeg har med andre ord vært ute og gått en tur i dag igjen, for 5. gang på  6 dager. Vet ikke hva som går av meg, men sitter her hjemme og har plutselig veldig lyst til å gå meg en tur. Så da tok jeg likegodt med meg kameraet og tok en tur ut i skogen. Begynte med samme tur som to ganger tidligere, men valgte å ikke gå stien ned til grusveien denne gangen. Gikk bare litt på måfå innover i lyng og krattet, egentlig ganske tungt å gå i, siden det er veldig ulendt terreng.

Men midt midt ute i intet lå det som sagt ett par solbriller på en stor stein. Tydeligvis noen som har mistet og så har noen lagt dem oppå steinen for at de skal være lettere å finne igjen. Med mindre det er noen som er litt over pari glemske som har lagt dem fra seg og glemt å ta dem med seg igjen. Men man vet jo aldri. Fikk også tatt noen fine bilder av meg selv, det er ikke hver dag jeg får til. På vei tilbake hørte jeg jeg ett tre som falt overende ikke langt fra meg. Om det var noen som hadde det gøy eller om det falt ned av seg selv aner jeg ikke. Når jeg nærmet meg var det plutselig en som spurte om jeg hadde funnet noe sopp. Hæ? Sopp? Nei, det har jeg ikke. Men nå har jeg ikke akkurat vært på utkikk etter sopp heller da.

Vel hjemme på Veum igjen er jeg både svett og har god samvittighet. Kan det bli bedre?

Det er ikke meningen å virke selvopptatt, men det er ikke så ofte jeg får tatt bilder av meg selv som faktisk ser greie ut.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/07/16/noen-som-savner-solbrillene-sine/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.