Family Guy Freakin’ Party Pack

Family Guy er en amerikansk animert serie skapt av Seth MacFarlane i USA. Serien handler om en meget dysfunksjonell familie ala Simpsons. Her er en beskrivelse av familien: «Peter Griffin er en elskverdig bamse som alltid sier det han tenker (selv om det er til feil tid og på feil sted). Han er bosatt i Rhode Island sammen med sin kone Lois og deres tre barn Chris, Meg og Stewie. Peter er villig til å gjøre alt for dem, bare det ikke kommer i veien for noen av tv-programmene hans… Lois Griffin er en moderne husmor og var (før hun falt for Peter) arving til Pewterschmidt-millionene, som hun ga avkall på da hun forelsket seg i godgutten hun har vært sammen med siden. Lois er en komplisert kvinne, men har ennå ikke klart å finne ut hvorfor det alltid virker som om lille Stewie prøver å drepe henne.

Den søte 16-åringen Meg Griffin, har et vanskelig liv. Hun prøver alltid å bli godtatt av den kule gjengen (eller hvilken som helst gjeng, for den saks skyld), og hun er også alltid overdramatisk. Som de fleste jenter på sin alder skammer hun seg dypt over faren. Men de fleste jenter på hennes alder har jo ikke Peter Griffin som far! Hils på Chris Griffin. Den forvokste, godhjertede 13-åringen vil ikke gjøre en flue fortred…hvis den da ikke lander på en av de varme pølsene hans! Chris har visse skjulte evner, og særlig et talent som tegner. Men for tiden sløser han bort altfor mye tid sammen med pappa, foran kopekassa, med å glo på pupper!

Stewie Griffin er en ett år gammel baby med et eneste mål: verdensherredømme. Han har stemmen og oppførselen til en ond Rex Harrison og ville allerede hersket over det meste av menneskeheten hvis det ikke hadde vært for bleiene, de manglende musklene og avhengigheten til foreldrene! Til slutt Brian Griffin, som er mer enn bare familiens hund. Han er hærre, lærd og klart det mest balanserte familiemedlemmet. Men de sarkastiske stikkene Brian deler ut, kan være så tørre som en Martini (og Brian har drukket nok av dem i sin tid!). (sitat platekompaniet.no)

Family Guy ble faktisk kansellert i 2000, startet opp igjen og kansellert for andre gang i 2002. Men etter ett enormt salg av serien på DVD og ett sterkt ønske fra fansen, ble serien startet opp igjen i 2005. Det er første gang en serie har blitt startet opp igjen basert på dvd-salg. Det er også første gang at samme selskap har tatt opp igjen en kansellert serie. Les mer detaljer om Familiy Guy på wikipedia!

Jeg har faktisk ikke sett mer enn 2 episoder av Family Guy selv, så de to episodene hos ett vennepar for 2 uke siden. Men jeg falt rett og slett pladask for denne serien! Jeg synes Simpsons er gøy, Futurama enda morsommere, men Family Guy var rett og slett hysterisk! Jeg var derfor umiddelbart på utkikk etter å få kjøpt noe av denne fantastiske serien! Det var da jeg snublet over Family Guy Freakin’ Party Pack! Det er per dags dato bare sesong 1 som har blitt sluppet på dvd i Norge, men det aller meste av Family Guy er tilgjengelig som import på sone 2 fra England. Men sesong 2 og 3 slippes i Norge senere denne måneden. Family Guy Freakin’ Party Pack inneholder alle 6 sesongene + en mengde ekstra stæsj. Se bildene nedenfor hva denne utrolig kule boksen inneholder!

Dette er uten tvil den dyreste dvd-boksen i min samling, min forrige dyreste boks, Band of Brothers, kostet bare 799 kroner. Familiy Guy-boksen måtte jeg ut med 1.399 kroner for. Men hvis du tar en nærmere titt på hva man faktisk får, vil jeg påstå at den er verdt det! Det er tross alt ikke så veldig mye man betaler for hver av de 6 sesongene. I tillegg kommer selvfølgelig den utrolig kule boksen med det utrolig morsomme innholdet!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/02/21/family-guy-freakin-party-pack/

3 kommentarer

  • KIm21 februar, 2008 kl 22:56

  Grattiss med kjempekul dvd’boks! Sku gjerne hatt en sånn jeg og.. så den ikke før etter å ha kjøpt halvparten av seriene seperat. Men stæsj! Morro serie med både hysterisk og tørr humor fint blandet med geniale karakterer og Peter er jo bare skjønn da! Kos dere med boksen!

  • kak21 februar, 2008 kl 23:22
   Forfatter

  Utrolig morsom serie! Vi sitter og ser den ene episoden etter den andre nå! Snart ferdig med første disk av sesong 1! Stewie er jo rett og slett hærlig!

  Som kjent er jeg utrolig svak for dvd-bokser, spesielt gjennomførte sådanne. Og det kan man vel mildt sagt at denne er! Dette er uten tvil den KULESTE boksen jeg har! 🙂

  • Endre21 oktober, 2011 kl 16:28

  Stewie blir sint på Lois fordi hun tar plasma-pistolen hans ep. 1

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.