Shallow Hal

Jeg hadde lyst til å se en film i natt, når det begynte å bli kjedelig å «surfe rundt» på internett, og valget falt på Shallow Hal. På den tiden av døgnet kan det kanskje være lurt på satse på noe «enkel underholdning». Og det kan man vel trygt si at Shallow Hal er. «Denne hysterisk morsomme filmen regissert av de beryktede og ville Farrelly-brødrene (Jeg, meg og Irene og Alle elsker Mary) ble omtalt som en av årets beste komedier. Jack Black er Shallow Hal, en overfladisk skjørtejeger som – takket være en improvisert hypnose av selvhjelps-guruen Tony Robbins – ikke forstår at den fantastisk vakre kjæresten hans (Gwyneth Paltrow) faktisk er en 130 kilo tung og ikke fullt så stilig dame. Filmen er hjertevarm og rasende festlig, en stor kjærlighetshistorie!» (sitat dvd)

Filmen falt så absolutt i smak og var rett og slett en innertier i natt. Det skaper ganske mange morsomme scener når Hal danser vilt og hemningsløst med den ene dundra etter den andre. For ikke å snakke om at han blir hodestups forelsket i en av de største. Etter den improviserte hypnosen han fikk av Tony Robbins ser Hal kun andres indre skjønnhet. Det vil si at de ikke fullt så vakre blir smellvakre modeller alle sammen. Det samme skjer med de som har ett vakre ytre men ikke fult så vakre indre. Men det er bare Hal som ser verden på denne måten. Alle rundt han ser hans smellvakre modeller som det de virkelig er. Hva vis hypnosen forsvinner og Hal ser verden slik den er for alle oss andre?

Filmen anbefales på det sterkeste og det må også nevnes at Hal’s bestevenn Mauricio spilt av Jason Alexander gjør en like god jobb i å ha ett sneversynt syn på damer! Jason Alexander er fra før av mest kjent som George fra Seinfeld. Mot slutten av filmen kommer du til å få en del overraskelser! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/29/shallow-hal/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.