Mediene burde avskaffe aprilspøken

Hvem er det ikke som en eller annen gang har blitt lurt trill rundt av en aprilspøk? Som regel er disse helt harmløse, men etterhvert som årene går blir man rett og slett dritt lei hele greia. Spesielt irriterende synes jeg det er at mediene hele tiden skal ha en eller flere aprilspøker. Det vil i praksis si at man ikke kan stole på mediene den 1. april. Som regel klarer man å skille aprilspøkene fra de virkelige nyhetene, siden de ofte ikke henger helt på greip. Men allikevel synes jeg det er unødvendig irriterende å måtte være på utkikk etter om nyheten er fleip eller fakta. Misforstå meg ikke, jeg har ikke noe imot at man prøver seg på en aprilspøk venner eller kollegaer imellom, men mediene burde ha avskaffet aprilspøken for lenge siden! Men du kommer nok aldri til å bli lurt av meg med en aprilspøk, da jeg rett og slett synes det er noe unødvendig tull hele greia. Derfor vil jeg oppfordre dere alle til å være å være ekstra varsomme med å stole på folk og media i dag! I tillegg vil jeg ønske dere en riktig god påske!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/01/mediene-burde-avskaffe-aprilspoken/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.