Boligalarm fra Hafslund Sikkerhet

Vi har idag fått montert en boligalarm fra Hafslund Sikkerhet. De har to type pakker å velge mellom, en med bare innbruddsalarm og en med både innbruddsalarm og brannalarm. Begge koster 990,- i installasjon, den med bare innbruddsalarm koster 299,- kroner i abonnement i måneden og den med brannalarm i tillegg koster 349,- kroner i abonnement i måneden. Denne grunnpakken inneholder to sensorer og en brannalarm hvis man velger den med brannalarm. Hvis man trenger flere sensorer har de en utvidet pakke med 2 valgbare enheter i tillegg, enten sensorer eller brannalarm. Denne utvidede pakken koster 1990,- kroner.

Det jeg synes var genialt med alarmen fra Hafslund var at den ikke trengte en vanlig telefonlinje men benyttet seg av GSM. I tillegg er det en trådløs montering, den eneste ledningen er til strøm til kontrollpanelet. Alarmen har også en fjernkontroll som man enkelt benytter til å slå av og på alarmen. Med denne fjernkontrollen kan man også utløse en «panikkalarm» som får alarmen til å gå umiddelbart. Skulle få uventede gjester av noe slag kan man utløse alarmen med å holde to knapper inne på denne fjernkontrollen. Det samme kan gjøres på kontrollpanelet. Det er batterier i sensorene, brannalarmen og selvfølgelig ett backupbatteri i kontrollpanelet hvis strømmen skulle gå. Batteriene har i gjennomsnitt en levetid på 2 år, og når de er på ett lavt nivå varsler de selv sentralen og Hafslund kommer for å bytte batteriene for deg. Det er med andre ord ingenting å huske på selv og alt utføres av Hafslund selv! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/21/boligalarm-fra-hafslund-sikkerhet/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.